Makaleler
77
Tümü (77)
SCI-E, SSCI, AHCI (26)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (31)
ESCI (4)
Scopus (32)
TRDizin (31)
Diğer Yayınlar (19)
1. Enhanced nutritional and health benefits of buckwheat fiber-enriched yogurt with astaxanthin supplementation: a comprehensive analysis of storage quality
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.19, sa.1, ss.8281-8295, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
3. Astrolojik Göstergelere Göre Beslenme
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.1-15, 2025 (Hakemli Dergi)
7. Optimization of nutritional profle and quality attributes in maple syrup‑enriched yogurts via Chlorella vulgaris supplementation
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.0, sa.1, ss.1-2, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
8. Comparative Analysis of Nutritional, Physicochemical, Microbiological,and Sensorial Characteristics of Dairy Yogurts Containing Probiotic Bacteria and Sandalwood Essential Oil Versus Plant-Based Yogurts Made From Lupine Milk
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.127, sa.e202400147, ss.1-17, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
18. Physicochemical, bioactive, microbial, and sensory characteristics of homemade vinegar produced with a local apple variety using a traditional method
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.48, sa.6, ss.898-910, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
28. Yetersiz ve Dengesiz Beslenmeyle İlişkili Sağlık Sorunları, Gıda Endüstrisindeki Teknolojik Uygulamalar ve Öneriler
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.61-74, 2020 (Hakemli Dergi)
29. Assesstment of Fermented Dairy Products in Terms of Bioactive Compounds
Journal of Literature Pharmacy Sciences
, cilt.9, sa.2, ss.109-115, 2020 (TRDizin)
31. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ
Black Sea Journal of Agriculture
, cilt.2, sa.3, ss.119-125, 2019 (Hakemli Dergi)
32. Erzincan Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
Black Sea Journal of Agriculture
, cilt.2, sa.3, ss.119-125, 2019 (Hakemli Dergi)
34. Determination of Microbiological, Chemical, Physical and Sensory Properties of Pickles Produced from Organic Kımı Plant Using Whey at Different Concentrations During Storage
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.11-22, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
35. Ardahan İlinin Peynir Üretim Potansiyeli ve Üretiminde Yenilebilir Film ve Kaplamaların Kullanımının Ardahan’ daki Kırsal Ekonomi Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.3, ss.353-361, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
43. Effect of the Fish Oil Fortified Chitosan Edible Film on Microbiological, Chemical Composition and Sensory Properties of Gobek Kashar Cheese during Ripening Time
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.36, sa.3, ss.377-388, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
44. Casein/natamycin edible films efficiency for controlling mould growth and on microbiological, chemical and sensory properties during the ripening of Kashar cheese
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.96, sa.7, ss.2328-2336, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
45. Evaluation of the effects of casein/natamycin coating on some properties of Kashar cheese
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.96, sa.7, ss.2328-2336, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
46. Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.32, sa.1, ss.81-87, 2016 (TRDizin)
49. Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
BEÜ Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.122-130, 2015 (TRDizin)
54. Determination of Microbiological and Chemical Properties of Ardahan Kashar Cheeses
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.1-9, 2014 (Hakemli Dergi)
56. Gıda Endüstrisinde Kitosanın Kullanımı
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.30, sa.3, ss.198-206, 2014 (TRDizin)
58. SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.65-76, 2014 (TRDizin)
59. Süt ve Süt Ürünlerinde Hidroksimetilfurfural (HMF)
Akademik Gıda
, cilt.11, ss.70-76, 2013 (TRDizin)
60. Gıdalarda Mikroorganizma İnaktivasyonunun Modellemesi ve Uygulaması
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, cilt.10, sa.3, ss.54-58, 2013 (TRDizin)
61. As a potentially functional food: goats’ milk and products.
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
, cilt.1, sa.4, ss.68-84, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
62. EŞSİZ BİR İÇECEĞİMİZ: KIMIZ
EÜFBED - Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.125-135, 2013 (Hakemli Dergi)
63. The application of dietary fibre in food industry: structural features, effects on health and definition, obtaining and analysis of dietary fibre: a review.
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
, cilt.1, sa.3, ss.13-23, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
64. PEF İşleminin Süt ve Süt Ürünlerinde Uygulanabilirliği.
MJEN
, cilt.14, sa.1, ss.73-85, 2013 (Hakemsiz Dergi)
65. Some chemical properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant.
African Journal of Food Science and Technology
, cilt.4, sa.3, ss.48-52, 2013 (Hakemli Dergi)
66. Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.63-68, 2013 (TRDizin)
67. Gıda Endüstrisinde Proteomiksler.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.1-11, 2013 (Hakemsiz Dergi)
68. Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.97-108, 2013 (TRDizin)
69. PLAZMA TEKNOLOJİLERİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
Gıda
, cilt.38, sa.3, ss.183-189, 2013 (TRDizin)
70. Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.3, sa.2, ss.63-68, 2013 (TRDizin)
71. Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Başlıca Mikotoksin Türü: Aflatoksinler
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.106-111, 2013 (Hakemli Dergi)
72. Pullulan: Production and usage in food ındustry
African Journal of Food Science and Technology
, cilt.4, sa.3, ss.57-63, 2013 (Hakemli Dergi)
73. Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri. 27(1): 97-108.
U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.97-108, 2013 (Hakemsiz Dergi)
74. Microbiological Properties of Turkish Beyaz Cheese Samples Produced with Different Probiotic Cultures
AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH
, cilt.7, sa.22, ss.2808-2813, 2013 (Hakemli Dergi)
75. PEF İŞLEMİNİN SÜT VE SÜTÜRÜNLERİNDE UYGULANABİLİRLİĞİ
MANAS Journal of Engineering
, cilt.14, sa.1, ss.73-85, 2013 (TRDizin)
76. Geleneksel Bir Lezzet: Karın Kaymağı Peyniri.
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.33, ss.33-36, 2011 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
112
3. THEIMPORTANCE OF SPROUTED GRAINS AND LEGUMES IN THE RAW FOOD DIET
SELCUK 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Türkiye, 21 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
4. THE USE OF D-ALLULOSE IN THE FOOD INDUSTRY
SELCUK 10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIEDSCIENCES, Türkiye, 21 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
5. PLANT BASED AND ANIMAL MILKS
ANADOLU 15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Türkiye, 12 Temmuz 2024, (Tam Metin Bildiri)
6. THE ROLE OF MICROBIOTA IN THE PATHOGENEGY AND TREATMENT OF EATING DISORDERS
ANADOLU 15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Türkiye, 12 Temmuz 2024, (Tam Metin Bildiri)
7. THE RELATIONSHIP BETWEEN CHRONIC FATIGUE SYNDROME AND NUTRITION
ICHEAS 7th International Conference On Health, Engineering And Applied Sciences, Türkiye, 28 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
8. A NEW PHYTOCHEMICAL: FISETIN AND EFFECTS ON HEALTH
ICHEAS 7th International Conference On Health, Engineering And Applied Sciences, Türkiye, 28 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
22. NUTRITION AND DIET MODELS IN NEURODEGENERATIVE DISEASES
IV. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Türkiye, 13 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)
24. THE IMPORTANCE OF MILK-LIKE PRODUCTS IN VEGETARIAN/VEGAN NUTRITION
CUKUROVA 10th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 30 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
25. CURRENT COOKING TECHNIQUES AND THEIR EFFECTS ON NUTRITION
CUKUROVA 10th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 30 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
26. Farklı Konsantrasyonlarda Mormiks ile Üretilen Vegan Karabuğday Sütünün Fiziko-kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
2. Ar ge Proje Pazarı, Tokat, Türkiye, 08 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
27. The Importance of Pseudo-cereals in Nutrition and Effects on Health
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, (Tam Metin Bildiri)
28. The effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tuber powder on some physico-chemical and sensory properties of yogurts
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, (Tam Metin Bildiri)
32. Adölesanlarda Okul Performansına Etki Eden Faktörler ve Besin Destekleri Kullanım Durumunun Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, ss.213-222, (Tam Metin Bildiri)
33. Adölesanlarda Sınav Kaygısı ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)
34. Yetişkin Bireylerde Obezite, Duygusal Yeme ve Depresyon Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2.Uluslarası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 10 - 12 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)
35. Yetişkinlerde Boyun Çevresi ile Metabolik Sendrom ve Kardiyovasküler Risk Faktörleri İlişkisinin Değerlendirilmesi
2.Uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 10 - 12 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)
36. ÜNİVERSİTE ÖĞ RENCİLERİNİN YEME DAVRANIŞLARI, ORTOREKSİYA NERVOZA VE VÜCUT MEMNUNİYETLİK DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26 - 30 Eylül 2019, ss.816-829, (Tam Metin Bildiri)
37. SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIKLI BESLENME TAKINTISI DURUMLARININ VE OBEZİTE ÖNYARGILARININ İNCELENMESİ: KESİTSEL BİR ÇALIŞMA
2. Uluslar arası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26 - 30 Eylül 2019, ss.601-611, (Tam Metin Bildiri)
38. The Importance of Serum Protein Isolates Produced from Whey and Use Possibilities
CIEA 2018, 20 - 22 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
39. Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
40. A New Application in Food Industry: Flourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
41. Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
42. Prion-Based Hazards in Dairy Production and Products
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
43. Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
45. . Effects of the central system on food intake and body weight.
Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68, (Özet Bildiri)
46. Lignanlar ve sağlık için önemi.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
47. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203, (Özet Bildiri)
48. Erzincan İli Peynir Üretimi, Mevcut Durumun Değerlendirilmesi ve Yeni Teknolojilerin Kullanılması.
Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, cilt.3, ss.877-881, (Tam Metin Bildiri)
49. Microbial Polysaccharides and the Applications in Food Industry
European Biotechnology Congress, 5 - 07 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
51. Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
52. Presence of Furan in Foods and Their Effects on Human Health.
International Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
53. Beta Glucans and The Importance on Human Health.
nternational Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
54. Slow food hareketi.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
55. Sütün önemli proteinazı: Plazmin.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
56. Gıdalarda inülin ve oligofruktoz kullanımı.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 Nisan - 30 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
57. The application of direct epifluorescence filter technique (DEFT) in the food industry.
IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 Şubat 2015, (Özet Bildiri)
58. Microbial Pigments and The Important for Food Industry.
JFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 Şubat 2015, (Özet Bildiri)
59. The Application of Chitosan in Food Industry
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
60. Determination of pathogens in food: Biosensor Technologies.
The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
61. Leptin hormone and relation ship between obesity.
The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
62. Food-based hazards: dioxins
The 2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.81, (Tam Metin Bildiri)
63. The Biotechnological Utilization of Whey.
II International Congress Food Technology, Quality and Safety, 28 - 30 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
64. The Effects on human health of phenolic compounds in olive oil.
II International Congress Food Technology, Quality and Safety., 28 - 30 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
65. The Biotechnological Utilization of Whey. Abstract Book. 28-30.10.2014 Novi Sad, Serbia.
II International Congress Food Technology, Quality and Safety,, Novi Sad, Sırbistan Ve Karadağ, 28 - 30 Ekim 2014, ss.28, (Özet Bildiri)
66. A Multifunctional Additive for Food Preservation: Trehalose.
8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
67. Functional Food Ingredients: Phytosterols.
8th International Congress of FoodTechnologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
68. Nutrigenomics concepts and approaches in food industry.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
69. Geleneksel Bir Tatlı: Uğut Tatlısı.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
70. Kımı Turşusu.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
71. Gıda Sanayinde Ozon Kullanımı.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
72. Antifriz proteinler (AFP).
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
73. Yenilebilir Film ve Kaplamalar.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
74. Biodiesel Production from Microalgae Oil.
Euro 11th Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series, 27 - 30 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
75. Using of Fat Replacers in Food Industry
11th Euro Fed Lipids Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.115, (Tam Metin Bildiri)
76. Nanotechnology in Food Industry
NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
77. New technology in food packaging: Nanocomposite
NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
78. Süper kritik karbondioksit: Gıda endüstrisinde kullanımı.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
79. Omik teknolojilerinin gıda endüstrisinde kullanımı.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
80. Gıda zincirinde yeni bir teknoloji: Akıllı Ambalajlama.
Gıda Mühendisliği 4. Öğrenci Kongresi "21. YÜZYILDA GIDA", Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013, (Özet Bildiri)
81. Ardahan’daki Tarımsal Endüstride Yeni Gelişmiş Teknolojilerin Uygulanabilirliği,
Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 Aralık - 10 Kasım 2011, (Tam Metin Bildiri)
82. Peynir Üretiminde Yeni Teknolojilerin kullanılması ve Ardahan’daki Kırsal Ekonomi Üzerine Etkileri.
Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 - 10 Aralık 2011, (Tam Metin Bildiri)
83. Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
84. Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
85. Süt ve Süt Ürünlerinde Orotik Asit.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
86. Campylobacter spp.ve Gıda Güvenliği.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
87. Süt ve Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
88. Krem Bal.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
89. Su Ürünlerinin Hazır Yemek Teknolojisindeki Yeri ve Önemi.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
90. Su Ürünlerinde Sıvı Tütsüleme.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
91. PEF İşleminin Süt ve Süt Ürünlerinde Uygulanabilirliği.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
92. Unique Aroma of Olive Oil.
10TH Euro Fed Lipid Congress, 23 - 29 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
93. Acrylamide and Human Health.
10TH Euro Fed Lipid Congress., Cracow, Polonya, 23 - 29 Eylül 2012, ss.172, (Tam Metin Bildiri)
94. Modelling and application of the inactivation of microorganism in foods.
Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.483, (Tam Metin Bildiri)
95. Use of prebiotic microorganisms for bio-protective aims.
Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.466, (Tam Metin Bildiri)
96. Koumiss Ancestor Drink
CeFood Congress, Novisad, Sırbistan Ve Karadağ, 23 - 26 Mayıs 2012, ss.484, (Tam Metin Bildiri)
97. Adı ve Tadı Farklı Kavılca (Triticumdicoccum).
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
98. Ardahan’dan Farklı Bir Lezzet: Göbek Kaşarı.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
99. Geleneksel Bir Lezzet: Tulum Peyniri.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
100. Gıda Güvenliği ve Tehlikeler.
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
101. Tedarik Zinciri ve Önemi.
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
102. Bitkisel Yağlar ve Biyodizel Üretimi.
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 26 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
103. Mucizevi Argan Yağı.
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 26 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
104. Dietary Fibres and Their Importance
VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
105. Consistently Hardening Nutrition
VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
106. Hydroxymethyfurfural (HMF) in Dairy Products
International Food Agriculture and Gastronomy Congress, 15 - 19 Şubat 2012, (Özet Bildiri)
107. Et ve Et Ürünlerinde Lupin Kullanımı.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
108. Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin ve Etkileri.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
109. Evaluation andCharacteization of Medical Waste Management of Ardahan in Turkey.
VI. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, 17 - 20 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
110. The Effects of Cheese Whey on Kura River, Ardahan
Eurasia Waste Mangement Symposium, 14 - 16 Kasım 2011, (Tam Metin Bildiri)
111. Ardahan İli Katı Atık Karakterizasyonu ve Yönetim Planlarının İncelenmesi
3. Ulusal Katı Atık Yönetimi (UKAY) Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 7 - 10 Eylül 2011, ss.49-55, (Tam Metin Bildiri)
112. Süt sanayinde elektrodiyalizin kullanımı.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
2. FUNCTIONAL MEDICINE AND NUTRITION
Iksad Publications, Erzincan, 2023
3. CHAPTER 2
THE ROLE OF RESISTANCE EXERCISE IN NUTRITION IN SARCOPENIA, Prof. Dr. Engin ŞAHNA Prof. Dr. Hasan AKGÜL Prof. Dr. Reyhan İRKİN Prof. Dr. Zeliha SELAMOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı Yayınevi, Ankara, ss.34-59, 2023
Metrikler
Yayın (WoS)
32
Yayın (Scopus)
33
Atıf (WoS)
77
H-İndeks (WoS)
25
Atıf (Scopus)
23
H-İndeks (Scopus)
16
Atıf (Scholar)
10
H-İndeks (Scholar)
23
Atıf (TrDizin)
7
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
2
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
1111
Proje
16
Tez Danışmanlığı
9