Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Importance of Pseudo-cereals in Nutrition and Effects on Health

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022

The effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tuber powder on some physico-chemical and sensory properties of yogurts

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022

Determination of Physico-Chemical and Sensorial Properties of Functional Kavılca Flour Yogurt

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.516-523 Creative Commons License

INVESTIGATION OF SOME QUALITY PARAMETERS OF HOMEMADE YOGURT WITH NETTLE POWDER

AGRIBALKAN 2021, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 03 Eylül 2021, ss.912-919 Creative Commons License

THE USE OF MAPLE SYRUP AND Chlorella vulgaris IN YOGHURT PRODUCTION

AGRIBALKAN 2021, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 01 Eylül 2021, ss.920-929 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017

Prion-Based Hazards in Dairy Production and Products

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017

A New Application in Food Industry: Flourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017

Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017

. Effects of the central system on food intake and body weight.

Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68

Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203

Lignanlar ve sağlık için önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

Erzincan İli Peynir Üretimi, Mevcut Durumun Değerlendirilmesi ve Yeni Teknolojilerin Kullanılması.

Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, cilt.3, ss.877-881

Biotechnological production and application of betalain pigments for food plants

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231 identifier

Beta Glucans and The Importance on Human Health.

nternational Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 Mayıs 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Presence of Furan in Foods and Their Effects on Human Health.

International Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 Mayıs 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Sütün önemli proteinazı: Plazmin.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Slow food hareketi.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Gıdalarda inülin ve oligofruktoz kullanımı.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 Nisan - 30 Mayıs 2015

Microbial Pigments and The Important for Food Industry.

JFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 Şubat 2015

The application of direct epifluorescence filter technique (DEFT) in the food industry.

IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 Şubat 2015

Determination of pathogens in food: Biosensor Technologies.

The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014

Leptin hormone and relation ship between obesity.

The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

The Application of Chitosan in Food Industry

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014

Food-based hazards: dioxins

The 2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.81

The Effects on human health of phenolic compounds in olive oil.

II International Congress Food Technology, Quality and Safety., 28 - 30 Ekim 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

The Biotechnological Utilization of Whey.

II International Congress Food Technology, Quality and Safety, 28 - 30 Ekim 2014

The Biotechnological Utilization of Whey. Abstract Book. 28-30.10.2014 Novi Sad, Serbia.

II International Congress Food Technology, Quality and Safety,, Novi Sad, Sırbistan Ve Karadağ, 28 - 30 Ekim 2014, ss.28

A Multifunctional Additive for Food Preservation: Trehalose.

8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 Ekim 2014

Functional Food Ingredients: Phytosterols.

8th International Congress of FoodTechnologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 Ekim 2014

Nutrigenomics concepts and approaches in food industry.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014

Geleneksel Bir Tatlı: Uğut Tatlısı.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Kımı Turşusu.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Gıda Sanayinde Ozon Kullanımı.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013 Sürdürülebilir Kalkınma

Yenilebilir Film ve Kaplamalar.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013

Antifriz proteinler (AFP).

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013

Biodiesel Production from Microalgae Oil.

Euro 11th Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series, 27 - 30 Ekim 2013

Using of Fat Replacers in Food Industry

11th Euro Fed Lipids Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.115

Nanotechnology in Food Industry

NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 Haziran 2013

New technology in food packaging: Nanocomposite

NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 Haziran 2013

Omik teknolojilerinin gıda endüstrisinde kullanımı.

4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013

Gıda zincirinde yeni bir teknoloji: Akıllı Ambalajlama.

Gıda Mühendisliği 4. Öğrenci Kongresi "21. YÜZYILDA GIDA", Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013

Ardahan’daki Tarımsal Endüstride Yeni Gelişmiş Teknolojilerin Uygulanabilirliği,

Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 Aralık - 10 Kasım 2011

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Süt ve Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Süt ve Süt Ürünlerinde Orotik Asit.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012

Campylobacter spp.ve Gıda Güvenliği.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

Krem Bal.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Su Ürünlerinde Sıvı Tütsüleme.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Unique Aroma of Olive Oil.

10TH Euro Fed Lipid Congress, 23 - 29 Eylül 2012

Acrylamide and Human Health.

10TH Euro Fed Lipid Congress., Cracow, Polonya, 23 - 29 Eylül 2012, ss.172 Sürdürülebilir Kalkınma

Modelling and application of the inactivation of microorganism in foods.

Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.483

Use of prebiotic microorganisms for bio-protective aims.

Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.466

Koumiss Ancestor Drink

CeFood Congress, Novisad, Sırbistan Ve Karadağ, 23 - 26 Mayıs 2012, ss.484

Geleneksel Bir Lezzet: Tulum Peyniri.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Ardahan’dan Farklı Bir Lezzet: Göbek Kaşarı.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Adı ve Tadı Farklı Kavılca (Triticumdicoccum).

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Gıda Güvenliği ve Tehlikeler.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

Tedarik Zinciri ve Önemi.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

Mucizevi Argan Yağı.

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 26 Nisan 2012

Bitkisel Yağlar ve Biyodizel Üretimi.

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 26 Nisan 2012

Consistently Hardening Nutrition

VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 Nisan 2012

Dietary Fibres and Their Importance

VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 Nisan 2012

Hydroxymethyfurfural (HMF) in Dairy Products

International Food Agriculture and Gastronomy Congress, 15 - 19 Şubat 2012

Et ve Et Ürünlerinde Lupin Kullanımı.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011

Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin ve Etkileri.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011

Evaluation andCharacteization of Medical Waste Management of Ardahan in Turkey.

VI. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, 17 - 20 Kasım 2011

The Effects of Cheese Whey on Kura River, Ardahan

Eurasia Waste Mangement Symposium, 14 - 16 Kasım 2011

Ardahan İli Katı Atık Karakterizasyonu ve Yönetim Planlarının İncelenmesi

3. Ulusal Katı Atık Yönetimi (UKAY) Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 7 - 10 Eylül 2011, ss.49-55 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

FUNCTIONAL MEDICINE AND NUTRITION

Iksad Publications, Erzincan, 2023

LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ

DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON, DOÇ. DR. MUSTAFA OKANT, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.369-428, 2021 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ

DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON, MUSTAFA OKANT, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.376-435, 2021

FONKSİYONEL GIDALARDAN KOMBU VE PEYNİR ALTI SUYUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ VE GIDA UYGULAMALARINDAKİ KULLANIMI

MÜHENDİSLİK ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, Bideci Özlem Sallı,Bideci Alper, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.5-36, 2021 Creative Commons License

Metrikler

Yayın

165

Atıf (WoS)

46

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

201

H-İndeks (Scopus)

9

Proje

10

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları