Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2020 - Devam Ediyor Ön Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Türkiye

  • 2019 - 2021 Ön Lisans

    Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Türkiye

  • 2006 - 2010 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2002 - 2006 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1996 - 2000 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2009 Doktora

    Farklı probiyotik bakterileri ve geleneksel peynir kültürleri kullanılarak üretilen beyaz peynirin depolama periyodu boyunca çeşitli kalite niteliklerinin incelenmesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda

  • 2003 Yüksek Lisans

    Oltu ve Şenkaya yöresinde üretilen Karın Kaymağı peynirinin fabrika şartlarında üretimi ve bu peynirlerin bazı mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda

Yabancı Diller

  • C1 İleri İngilizce