Eğitim Bilgileri
-
2020 - Devam Ediyor Ön Lisans
Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Türkiye
-
2019 - 2021 Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Türkiye
-
2006 - 2010 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2002 - 2006 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1996 - 2000 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2009 Doktora
Farklı probiyotik bakterileri ve geleneksel peynir kültürleri kullanılarak üretilen beyaz peynirin depolama periyodu boyunca çeşitli kalite niteliklerinin incelenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda
-
2003 Yüksek Lisans
Oltu ve Şenkaya yöresinde üretilen Karın Kaymağı peynirinin fabrika şartlarında üretimi ve bu peynirlerin bazı mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda
Yabancı Diller
-
C1 İleri İngilizce