Desteklenen Projeler
-
2023 - 2023 Farklı Konsantrasyonlarda Mormiks İle Üretilen Vegan Karabuğday Sütünün Fiziko-Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Mor buğday unlu yoğurtların alfaglukozidaz inhibitör aktiviteleri antosiyanin antioksidan fenolik madde ve kalite parametrelerinin tespiti
-
2022 - 2023 Farklı Konsantrasyonlarda Peynir Altı Suyuyla Üretilen Kombu Çayının Mormiks ve Dut Tozuyla Fonksiyonel Hale Getirilmesi
-
2021 - 2023 Akçaağaç şurubu ile tatlandırılan yoğurtların kalite özellikleri üzerine Chlorella vulgarisin etkisi
-
2021 - 2022 Astaksantin Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Kalitesi Üzerine Kavılca Lifinin Etkisinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Farklı Maya Hammaddelerinin Kullanılarak Geleneksel Yöntemle Üretilen Endemik Kara Sakı Elma Sirkelerinin Kalite Kriterlerinin Tespiti
-
2021 - 2022 Farklı Maya Hammaddeleri Kullanılarak Geleneksel Yöntemle Üretilen Endemik Kara Sakı Elma Sirkelerinin Kalite Kriterlerinin Tespiti
-
2017 - 2018 Sağlık Bilimleri Fakültesi Laboratuarları Alt Yapı Projesi
-
2017 - 2018 Kavılca Lifi Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Kalite ve Besinsel Özelliklerinin Tespiti
-
2015 - 2016 Beslenme ve Diyetetik Laboratuarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ESKİCİ G. (Yürütücü), KARAHAN YILMAZ S., YANGILAR F., ÇEBİ K., ŞAHİN H., KILIÇGÜN H.
-
2011 - 2012 Ardahan da Üretilen Çeçil Peynirlerinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması ARÜ BAP No 2011 04
-
2011 - 2011 I. Çıldır Gölü Çalıştayı (21–22 Haziran)
-
2008 - 2011 Farklı probiyotik bakterileri ve geleneksel peynir kültürleri kullanılarak üretilen beyaz peynirin depolama periyodu boyunca çeşitli kalite niteliklerinin incelenmesi
-
2003 - 2004 Oltu ve Şenkaya yöresinde üretilen Karın Kaymağı peynirinin fabrika şartlarında üretimi ve bu peynirlerin bazı mikrobiyolojik fiziksel kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi