Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Farklı Konsantrasyonlarda Peynir Altı Su...
Farklı Konsantrasyonlarda Peynir Altı Suyuyla Üretilen Kombu Çayının Mormiks ve Dut Tozuyla Fonksiyonel Hale Getirilmesi
YANGILAR F.
(Yürütücü),
BEBEK E.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2022 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Nisan 2022
Bitiş Tarihi:
Eylül 2023