Başarılar & Tanınırlık

Yayın

165

Atıf (WoS)

77

Atıf (Scopus)

205

H-İndeks (WoS)

7

H-İndeks (Scopus)

9

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 13 Mayıs 2023 - 14 Mayıs 2023 ASES IV. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE

    Moderatör

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Ekim 2019 - 01 Ekim 2019 Yetişkin bireylerde obezite, duygusal yeme ve depresyon arasındaki ilişkinin değerlendirilmesiSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Ekim 2019 - 01 Ekim 2019 Yetişkinlerde boyun çevresi ile metabolik sendrom ve kardiyovasküler risk faktörleri ilişkisinin incelenmesi

    Katılımcı

    Ankara, Türkiye

  • 01 Temmuz 2019 - 01 Temmuz 2019 ÜNİVERSİTE ÖĞ RENCİLERİNİN YEME DAVRANIŞLARI, ORTOREKSİYA NERVOZA VE VÜCUT MEMNUNİYETLİK DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Temmuz 2019 - 01 Temmuz 2019 SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIKLI BESLENME TAKINTISI DURUMLARININ VE OBEZİTE ÖNYARGILARININ İNCELENMESİ: KESİTSEL BİR ÇALIŞMASürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Kasım 2013 - 01 Kasım 2013 8. Gıda Mühendisliği Kongresi,

    Katılımcı

    Ankara, Türkiye

  • 01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

    Katılımcı

    Struga, Makedonya

  • 01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013 Geleneksel Süt Ürünlerinin Ardahan Ekonomisine Katkısı

    Katılımcı

    Ardahan, Türkiye

  • 01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012 11. Gıda Kongresi

    Katılımcı

    Hatay, Türkiye

  • 01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012 Food Micro 2012: 23rd International ICMFH Symposium on Global Issues in Food Microbiology

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012 III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

    Katılımcı

    Konya, Türkiye

  • 01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011 7. Gıda Mühendisliği Kongresi

    Katılımcı

    Ankara, Türkiye

  • 01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010 Traditional Foods from Adriatic to Causasus

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye