Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
13 Mayıs 2023 - 14 Mayıs 2023 ASES IV. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE
Moderatör
İstanbul, Türkiye
-
01 Ekim 2019 - 01 Ekim 2019 Yetişkin bireylerde obezite, duygusal yeme ve depresyon arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi
Katılımcı
Türkiye
-
01 Ekim 2019 - 01 Ekim 2019 Yetişkinlerde boyun çevresi ile metabolik sendrom ve kardiyovasküler risk faktörleri ilişkisinin incelenmesi
Katılımcı
Ankara, Türkiye
-
01 Temmuz 2019 - 01 Temmuz 2019 ÜNİVERSİTE ÖĞ RENCİLERİNİN YEME DAVRANIŞLARI, ORTOREKSİYA NERVOZA VE VÜCUT MEMNUNİYETLİK DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Katılımcı
Türkiye
-
01 Temmuz 2019 - 01 Temmuz 2019 SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIKLI BESLENME TAKINTISI DURUMLARININ VE OBEZİTE ÖNYARGILARININ İNCELENMESİ: KESİTSEL BİR ÇALIŞMA
Katılımcı
Türkiye
-
01 Kasım 2013 - 01 Kasım 2013 8. Gıda Mühendisliği Kongresi,
Katılımcı
Ankara, Türkiye
-
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Struga, Makedonya
-
01 Mayıs 2013 - 01 Mayıs 2013 Geleneksel Süt Ürünlerinin Ardahan Ekonomisine Katkısı
Katılımcı
Ardahan, Türkiye
-
01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012 11. Gıda Kongresi
Katılımcı
Hatay, Türkiye
-
01 Eylül 2012 - 01 Eylül 2012 Food Micro 2012: 23rd International ICMFH Symposium on Global Issues in Food Microbiology
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012 III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Katılımcı
Konya, Türkiye
-
01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011 7. Gıda Mühendisliği Kongresi
Katılımcı
Ankara, Türkiye
-
01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010 Traditional Foods from Adriatic to Causasus
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye