Determination of Microbiological, Chemical, Physical and Sensory Properties of Pickles Produced from Organic Kımı Plant Using Whey at Different Concentrations During Storage


YANGILAR F., yıldız p. o., çelik kızılkaya p.

Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, cilt.11, sa.1, ss.11-22, 2018 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 11 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2018
  • Dergi Adı: Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.11-22
  • Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli: Evet