Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Şenyurt E., Yangılar F.
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online), cilt.38, sa.2, ss.357-372, 2024 (TRDizin)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
38
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2024
-
Dergi Adı:
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
CAB Abstracts, TR DİZİN (ULAKBİM), Sobiad Atıf Dizini
-
Sayfa Sayıları:
ss.357-372
-
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli:
Evet