E. Şenyurt And F. Yangılar, "Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.357-372, 2024
Şenyurt, E. And Yangılar, F. 2024. Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.38, no.2 , 357-372.
Şenyurt, E., & Yangılar, F., (2024). Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.38, no.2, 357-372.
Şenyurt, Erkan, And FİLİZ YANGILAR. "Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.38, no.2, 357-372, 2024
Şenyurt, Erkan And Yangılar, FİLİZ. "Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.357-372, 2024
Şenyurt, E. And Yangılar, F. (2024) . "Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.357-372.
@article{article, author={Erkan Şenyurt And author={FİLİZ YANGILAR}, title={Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2024, pages={357-372} }