Yayınlar & Eserler

Makaleler 77
Tümü (77)
SCI-E, SSCI, AHCI (26)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (31)
ESCI (4)
Scopus (32)
TRDizin (31)
Diğer Yayınlar (19)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 112

1. BİTKİSEL VE HAYVANSAL SÜTLER

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Diyarbakır, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2024, ss.3-10, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. YEME BOZUKLARININ PATOGENEJİNDE VE TEDAVİSİNDE MİKROBİYOTANIN ROLÜ

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Diyarbakır, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2024, ss.3-10, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

3. THEIMPORTANCE OF SPROUTED GRAINS AND LEGUMES IN THE RAW FOOD DIET

SELCUK 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Türkiye, 21 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. THE USE OF D-ALLULOSE IN THE FOOD INDUSTRY

SELCUK 10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIEDSCIENCES, Türkiye, 21 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. PLANT BASED AND ANIMAL MILKS

ANADOLU 15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Türkiye, 12 Temmuz 2024, (Tam Metin Bildiri)

6. THE ROLE OF MICROBIOTA IN THE PATHOGENEGY AND TREATMENT OF EATING DISORDERS

ANADOLU 15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Türkiye, 12 Temmuz 2024, (Tam Metin Bildiri)

7. THE RELATIONSHIP BETWEEN CHRONIC FATIGUE SYNDROME AND NUTRITION

ICHEAS 7th International Conference On Health, Engineering And Applied Sciences, Türkiye, 28 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

8. A NEW PHYTOCHEMICAL: FISETIN AND EFFECTS ON HEALTH

ICHEAS 7th International Conference On Health, Engineering And Applied Sciences, Türkiye, 28 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

9. D-ALLÜLOZ VE GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANILMASI

Selçuk Zirvesi 10. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2024, ss.3-10, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

10. ÇİĞ BESLENME AKIMINDA ÇİMLENDİRİLMİŞ HUBUBAT ve BAKLAGİLLERİN

Selçuk Zirvesi 10. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2024, ss.3-10, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

11. RELATIONSHIP OF POLYPHENOL COMPONENTS WITH MICROBIOTA AND HEALTH

INTERNATIONAL PERGE SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Temmuz 2024, ss.67-73, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

12. AN EXAMINATION TO PROCESSED FOODS TERMINOLOGY: LEAN AND INTENSIVELY PROCESSED FOODS

INTERNATIONAL PERGE SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Temmuz 2024, ss.74-82, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

13. THE EFFECTS OF SUPPLEMENT USE ON DISEASES IN ATHLETES

3. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Bitlis, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2024, ss.997-1006, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

14. THE RELATIONSHIP BETWEEN EMOTIONAL APPETITE, DIET QUALITY, AND NUTRITIONAL LEVEL

3. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Bitlis, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2024, ss.1007-1017, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

15. EDIBLE INSECTS: THE FUTURE'S ALTERNATIVE NUTRITIONAL SOURCE

1.ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

16. Plants That Give A Feeling Of Safety In Reducing Appetite "HERBS USED TO REDUCE APPETITE"

1.ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

17. THE EFFECT OF MUSIC ON NUTRITION

1.ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

18. Besinsel Ergojenik Destekler

5. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Türkiye, 20 - 21 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

19. Karvakrolün Sağlık Üzerine Etkileri ve Kullanım Alanları.

5. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Türkiye, 20 Mayıs - 21 Şubat 2023, (Tam Metin Bildiri)

20. BLOCKCHAIN TECHNOLOGY IN FOOD TRACEABILITY

8. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 23 Nisan 2023, (Tam Metin Bildiri) identifier

21. EFFECT OF CHEMER ON ADIPOKINE AND HEALTH

8. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 23 Nisan 2023, (Tam Metin Bildiri)

22. NUTRITION AND DIET MODELS IN NEURODEGENERATIVE DISEASES

IV. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Türkiye, 13 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

23. Effects of Nutrition on Glutathione Production

IV. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 13 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

24. THE IMPORTANCE OF MILK-LIKE PRODUCTS IN VEGETARIAN/VEGAN NUTRITION

CUKUROVA 10th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 30 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)

25. CURRENT COOKING TECHNIQUES AND THEIR EFFECTS ON NUTRITION

CUKUROVA 10th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Türkiye, 30 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)

27. The Importance of Pseudo-cereals in Nutrition and Effects on Health

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, (Tam Metin Bildiri)

28. The effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tuber powder on some physico-chemical and sensory properties of yogurts

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022, (Tam Metin Bildiri)

29. Determination of Physico-Chemical and Sensorial Properties of Functional Kavılca Flour Yogurt

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.516-523, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

30. THE USE OF MAPLE SYRUP AND Chlorella vulgaris IN YOGHURT PRODUCTION

AGRIBALKAN 2021, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 01 Eylül 2021, ss.920-929, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

31. INVESTIGATION OF SOME QUALITY PARAMETERS OF HOMEMADE YOGURT WITH NETTLE POWDER

AGRIBALKAN 2021, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 03 Eylül 2021, ss.912-919, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

32. Adölesanlarda Okul Performansına Etki Eden Faktörler ve Besin Destekleri Kullanım Durumunun Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, ss.213-222, (Tam Metin Bildiri)

33. Adölesanlarda Sınav Kaygısı ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

39. Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

40. A New Application in Food Industry: Flourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

41. Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

42. Prion-Based Hazards in Dairy Production and Products

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

45. . Effects of the central system on food intake and body weight.

Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68, (Özet Bildiri)

46. Lignanlar ve sağlık için önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

47. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203, (Özet Bildiri)

48. Erzincan İli Peynir Üretimi, Mevcut Durumun Değerlendirilmesi ve Yeni Teknolojilerin Kullanılması.

Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, cilt.3, ss.877-881, (Tam Metin Bildiri)

49. Microbial Polysaccharides and the Applications in Food Industry

European Biotechnology Congress, 5 - 07 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

50. Biotechnological production and application of betalain pigments for food plants

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

52. Presence of Furan in Foods and Their Effects on Human Health.

International Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 Mayıs 2015, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

53. Beta Glucans and The Importance on Human Health.

nternational Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 Mayıs 2015, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

54. Slow food hareketi.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

55. Sütün önemli proteinazı: Plazmin.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

56. Gıdalarda inülin ve oligofruktoz kullanımı.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 Nisan - 30 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

57. The application of direct epifluorescence filter technique (DEFT) in the food industry.

IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 Şubat 2015, (Özet Bildiri)

58. Microbial Pigments and The Important for Food Industry.

JFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 Şubat 2015, (Özet Bildiri)

59. The Application of Chitosan in Food Industry

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

60. Determination of pathogens in food: Biosensor Technologies.

The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

61. Leptin hormone and relation ship between obesity.

The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

62. Food-based hazards: dioxins

The 2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.81, (Tam Metin Bildiri)

63. The Biotechnological Utilization of Whey.

II International Congress Food Technology, Quality and Safety, 28 - 30 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

64. The Effects on human health of phenolic compounds in olive oil.

II International Congress Food Technology, Quality and Safety., 28 - 30 Ekim 2014, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

65. The Biotechnological Utilization of Whey. Abstract Book. 28-30.10.2014 Novi Sad, Serbia.

II International Congress Food Technology, Quality and Safety,, Novi Sad, Sırbistan Ve Karadağ, 28 - 30 Ekim 2014, ss.28, (Özet Bildiri)

66. A Multifunctional Additive for Food Preservation: Trehalose.

8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

67. Functional Food Ingredients: Phytosterols.

8th International Congress of FoodTechnologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

68. Nutrigenomics concepts and approaches in food industry.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

69. Geleneksel Bir Tatlı: Uğut Tatlısı.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

70. Kımı Turşusu.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

71. Gıda Sanayinde Ozon Kullanımı.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

72. Antifriz proteinler (AFP).

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

73. Yenilebilir Film ve Kaplamalar.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

74. Biodiesel Production from Microalgae Oil.

Euro 11th Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series, 27 - 30 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

75. Using of Fat Replacers in Food Industry

11th Euro Fed Lipids Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.115, (Tam Metin Bildiri)

76. Nanotechnology in Food Industry

NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 Haziran 2013, (Özet Bildiri)

77. New technology in food packaging: Nanocomposite

NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 Haziran 2013, (Özet Bildiri)

78. Süper kritik karbondioksit: Gıda endüstrisinde kullanımı.

4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)

79. Omik teknolojilerinin gıda endüstrisinde kullanımı.

4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)

80. Gıda zincirinde yeni bir teknoloji: Akıllı Ambalajlama.

Gıda Mühendisliği 4. Öğrenci Kongresi "21. YÜZYILDA GIDA", Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

81. Ardahan’daki Tarımsal Endüstride Yeni Gelişmiş Teknolojilerin Uygulanabilirliği,

Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 Aralık - 10 Kasım 2011, (Tam Metin Bildiri)

82. Peynir Üretiminde Yeni Teknolojilerin kullanılması ve Ardahan’daki Kırsal Ekonomi Üzerine Etkileri.

Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 - 10 Aralık 2011, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

83. Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

84. Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

85. Süt ve Süt Ürünlerinde Orotik Asit.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

86. Campylobacter spp.ve Gıda Güvenliği.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

87. Süt ve Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

88. Krem Bal.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

89. Su Ürünlerinin Hazır Yemek Teknolojisindeki Yeri ve Önemi.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

90. Su Ürünlerinde Sıvı Tütsüleme.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

91. PEF İşleminin Süt ve Süt Ürünlerinde Uygulanabilirliği.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

92. Unique Aroma of Olive Oil.

10TH Euro Fed Lipid Congress, 23 - 29 Eylül 2012, (Özet Bildiri)

93. Acrylamide and Human Health.

10TH Euro Fed Lipid Congress., Cracow, Polonya, 23 - 29 Eylül 2012, ss.172, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

94. Modelling and application of the inactivation of microorganism in foods.

Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.483, (Tam Metin Bildiri)

95. Use of prebiotic microorganisms for bio-protective aims.

Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.466, (Tam Metin Bildiri)

96. Koumiss Ancestor Drink

CeFood Congress, Novisad, Sırbistan Ve Karadağ, 23 - 26 Mayıs 2012, ss.484, (Tam Metin Bildiri)

97. Adı ve Tadı Farklı Kavılca (Triticumdicoccum).

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

98. Ardahan’dan Farklı Bir Lezzet: Göbek Kaşarı.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

99. Geleneksel Bir Lezzet: Tulum Peyniri.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

100. Gıda Güvenliği ve Tehlikeler.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

101. Tedarik Zinciri ve Önemi.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

102. Bitkisel Yağlar ve Biyodizel Üretimi.

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 26 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

103. Mucizevi Argan Yağı.

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 26 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

104. Dietary Fibres and Their Importance

VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

105. Consistently Hardening Nutrition

VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

106. Hydroxymethyfurfural (HMF) in Dairy Products

International Food Agriculture and Gastronomy Congress, 15 - 19 Şubat 2012, (Özet Bildiri)

107. Et ve Et Ürünlerinde Lupin Kullanımı.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

108. Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin ve Etkileri.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

109. Evaluation andCharacteization of Medical Waste Management of Ardahan in Turkey.

VI. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, 17 - 20 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

110. The Effects of Cheese Whey on Kura River, Ardahan

Eurasia Waste Mangement Symposium, 14 - 16 Kasım 2011, (Tam Metin Bildiri)

111. Ardahan İli Katı Atık Karakterizasyonu ve Yönetim Planlarının İncelenmesi

3. Ulusal Katı Atık Yönetimi (UKAY) Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 7 - 10 Eylül 2011, ss.49-55, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

112. Süt sanayinde elektrodiyalizin kullanımı.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

2. FUNCTIONAL MEDICINE AND NUTRITION

Iksad Publications, Erzincan, 2023

3. CHAPTER 2

THE ROLE OF RESISTANCE EXERCISE IN NUTRITION IN SARCOPENIA, Prof. Dr. Engin ŞAHNA Prof. Dr. Hasan AKGÜL Prof. Dr. Reyhan İRKİN Prof. Dr. Zeliha SELAMOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı Yayınevi, Ankara, ss.34-59, 2023

6. LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ

DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON, DOÇ. DR. MUSTAFA OKANT, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.369-428, 2021 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. FONKSİYONEL GIDALARDAN KOMBU VE PEYNİR ALTI SUYUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ VE GIDA UYGULAMALARINDAKİ KULLANIMI

MÜHENDİSLİK ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, Bideci Özlem Sallı,Bideci Alper, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.5-36, 2021 Creative Commons License

8. LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ

DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON, MUSTAFA OKANT, Editör, İKSAD Publishing House, Ankara, ss.376-435, 2021
Metrikler

Yayın

204

Yayın (WoS)

32

Yayın (Scopus)

33

Atıf (WoS)

77

H-İndeks (WoS)

25

Atıf (Scopus)

23

H-İndeks (Scopus)

16

Atıf (Scholar)

10

H-İndeks (Scholar)

23

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1111

Proje

16

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

24
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları