Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Evaluation of the effects of casein/natamycin coating on some properties of Kashar cheese
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, vol.96, no.7, pp.2328-2336, 2016 (SCI-Expanded)
As a potentially functional food: goats’ milk and products.
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
, vol.1, no.4, pp.68-84, 2013 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Quality Parameters and Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, Sensory Properties of Functional Yogurt with Melon (Cucumis melo L.) Peel Powder
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.12, no.4, pp.586-595, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
Farklı Konsantrasyonlarda Mormiks ile Üretilen Vegan Karabuğday Sütünün Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, vol.11, no.1, pp.197-205, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
Determination of Antimicrobial Properties of Endemic Black Sakı Apple Vinegar Produced by Traditional Method Using Different Yeast Raw Materials.
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, vol.37, no.1, pp.79-99, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
Determination of The Antibacterial Activities of Stinging Nettle (Urtica Dioica) Ethanol Extract at Different Bacterial Concentrations
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, vol.11, no.4, pp.953-959, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Nutraceuticals - A Nutritional Perspective Against COVID-19
EC NUTRITION
, pp.33-36, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Yetersiz ve Dengesiz Beslenmeyle İlişkili Sağlık Sorunları, Gıda Endüstrisindeki Teknolojik Uygulamalar ve Öneriler
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
, vol.3, no.2, pp.61-74, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Assesstment of Fermented Dairy Products in Terms of Bioactive Compounds
Journal of Literature Pharmacy Sciences
, vol.9, no.2, pp.109-115, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ
Black Sea Journal of Agriculture
, vol.2, no.3, pp.119-125, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Erzincan Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
Black Sea Journal of Agriculture
, vol.2, no.3, pp.119-125, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Ardahan İlinin Peynir Mevcudiyeti ve Üretiminde Yenilebilir Film ve Kaplamaların Kullanımının Ardahan’daki Kırsal Ekonomi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.11, pp.353-361, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
The Final Development Related Microbial Pigments and the Application in Food Industry
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.9, no.1, pp.118-142, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, vol.5, no.1, pp.27-35, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.32, no.1, pp.81-87, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
BEÜ Fen Bilimleri Dergisi
, vol.4, no.2, pp.122-130, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Probiyotik Mikroorganizmaların Biyokoruyucu Özelliği
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
, vol.20, no.1, pp.119-130, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Determination of Microbiological and Chemical Properties of Ardahan Kashar Cheeses
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, vol.9, no.3, pp.1-9, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Endüstrisinde Kitosanın Kullanımı
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.30, no.3, pp.198-206, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.7, no.1, pp.65-76, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Ozon ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları
BEÜ Fen Bilimleri Dergisi
, vol.3, no.1, pp.94-101, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Süt ve Süt Ürünlerinde Hidroksimetilfurfural (HMF)
Akademik Gıda
, vol.11, pp.70-76, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Gıdalarda Mikroorganizma İnaktivasyonunun Modellemesi ve Uygulaması
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, vol.10, no.3, pp.54-58, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.27, no.1, pp.97-108, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.3, no.2, pp.63-68, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Endüstrisinde Proteomiksler.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, vol.8, no.1, pp.1-11, 2013 (Non Peer-Reviewed Journal)
Some chemical properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant.
African Journal of Food Science and Technology
, vol.4, no.3, pp.48-52, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
PEF İşleminin Süt ve Süt Ürünlerinde Uygulanabilirliği.
MJEN
, vol.14, no.1, pp.73-85, 2013 (Non Peer-Reviewed Journal)
EŞSİZ BİR İÇECEĞİMİZ: KIMIZ
EÜFBED - Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.6, no.1, pp.125-135, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
PLAZMA TEKNOLOJİLERİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
Gıda
, vol.38, no.3, pp.183-189, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, vol.3, no.2, pp.63-68, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Başlıca Mikotoksin Türü: Aflatoksinler
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
, vol.6, no.2, pp.106-111, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Pullulan: Production and usage in food ındustry
African Journal of Food Science and Technology
, vol.4, no.3, pp.57-63, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Microbiological Properties of Turkish Beyaz Cheese Samples Produced with Different Probiotic Cultures
AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH
, vol.7, no.22, pp.2808-2813, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri. 27(1): 97-108.
U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.27, no.1, pp.97-108, 2013 (Non Peer-Reviewed Journal)
PEF İŞLEMİNİN SÜT VE SÜTÜRÜNLERİNDE UYGULANABİLİRLİĞİ
MANAS Journal of Engineering
, vol.14, no.1, pp.73-85, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Geleneksel Bir Lezzet: Karın Kaymağı Peyniri.
Gıda Mühendisliği Dergisi
, vol.33, pp.33-36, 2011 (Non Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
NUTRITION AND DIET MODELS IN NEURODEGENERATIVE DISEASES
IV. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Turkey, 13 May 2023
CURRENT COOKING TECHNIQUES AND THEIR EFFECTS ON NUTRITION
CUKUROVA 10th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Turkey, 30 March 2023
THE IMPORTANCE OF MILK-LIKE PRODUCTS IN VEGETARIAN/VEGAN NUTRITION
CUKUROVA 10th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Adana, Turkey, 30 March 2023
Farklı Konsantrasyonlarda Mormiks ile Üretilen Vegan Karabuğday Sütünün Fiziko-kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
2. Ar ge Proje Pazarı, Tokat, Turkey, 08 November 2023
Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması
2. Ar ge Proje Pazarı, Tokat, Turkey, 8 - 09 November 2023
The Importance of Pseudo-cereals in Nutrition and Effects on Health
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Turkey, 28 - 30 September 2022
The effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tuber powder on some physico-chemical and sensory properties of yogurts
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Turkey, 28 - 30 September 2022
Adölesanlarda Okul Performansına Etki Eden Faktörler ve Besin Destekleri Kullanım Durumunun Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 December 2019, pp.213-222
Adölesanlarda Sınav Kaygısı ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 December 2019
Yetişkinlerde Boyun Çevresi ile Metabolik Sendrom ve Kardiyovasküler Risk Faktörleri İlişkisinin Değerlendirilmesi
2.Uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 10 - 12 December 2019
Yetişkin Bireylerde Obezite, Duygusal Yeme ve Depresyon Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2.Uluslarası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 10 - 12 December 2019
ÜNİVERSİTE ÖĞ RENCİLERİNİN YEME DAVRANIŞLARI, ORTOREKSİYA NERVOZA VE VÜCUT MEMNUNİYETLİK DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26 - 30 September 2019, pp.816-829
SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIKLI BESLENME TAKINTISI DURUMLARININ VE OBEZİTE ÖNYARGILARININ İNCELENMESİ: KESİTSEL BİR ÇALIŞMA
2. Uluslar arası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26 - 30 September 2019, pp.601-611
The Importance of Serum Protein Isolates Produced from Whey and Use Possibilities
CIEA 2018, 20 - 22 September 2018
Peptan Kollajen Peptidleri ve Önemleri
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 September 2017
A New Application in Food Industry: Flourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 September 2017
Prion-Based Hazards in Dairy Production and Products
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 September 2017
Yeşil Kahvede Bulunan Klorojenik Asidin Sağlık Açısından Önemi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 September 2017
Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 25 - 26 May 2017
. Effects of the central system on food intake and body weight.
Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, United States Of America, 5 - 07 December 2016, pp.68
Lignanlar ve sağlık için önemi.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 5 - 07 October 2016
Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 5 - 07 October 2016, pp.203
Erzincan İli Peynir Üretimi, Mevcut Durumun Değerlendirilmesi ve Yeni Teknolojilerin Kullanılması.
Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Erzincan, Turkey, 28 September - 01 October 2016, vol.3, pp.877-881
Microbial Polysaccharides and the Applications in Food Industry
European Biotechnology Congress, 5 - 07 May 2016
Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 12 - 14 November 2015
Presence of Furan in Foods and Their Effects on Human Health.
International Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 May 2015
Beta Glucans and The Importance on Human Health.
nternational Conference on Food and Biosystems Engineering, 28 - 31 May 2015
Sütün önemli proteinazı: Plazmin.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
Gıdalarda inülin ve oligofruktoz kullanımı.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 April - 30 May 2015
Slow food hareketi.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 28 - 30 April 2015
The application of direct epifluorescence filter technique (DEFT) in the food industry.
IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 February 2015
Microbial Pigments and The Important for Food Industry.
JFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 - 19 February 2015
Determination of pathogens in food: Biosensor Technologies.
The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 November 2014
Leptin hormone and relation ship between obesity.
The 2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 November 2014
The Application of Chitosan in Food Industry
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 November 2014
Food-based hazards: dioxins
The 2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Turkey, 5 - 07 November 2014, pp.81
The Effects on human health of phenolic compounds in olive oil.
II International Congress Food Technology, Quality and Safety., 28 - 30 October 2014
The Biotechnological Utilization of Whey.
II International Congress Food Technology, Quality and Safety, 28 - 30 October 2014
The Biotechnological Utilization of Whey. Abstract Book. 28-30.10.2014 Novi Sad, Serbia.
II International Congress Food Technology, Quality and Safety,, Novi Sad, Serbia And Montenegro, 28 - 30 October 2014, pp.28
Functional Food Ingredients: Phytosterols.
8th International Congress of FoodTechnologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 October 2014
A Multifunctional Additive for Food Preservation: Trehalose.
8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 21 - 24 October 2014
Nutrigenomics concepts and approaches in food industry.
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 October 2014
Kımı Turşusu.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 17 - 19 April 2014
Geleneksel Bir Tatlı: Uğut Tatlısı.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 17 - 19 April 2014
Yenilebilir Film ve Kaplamalar.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 7 - 09 November 2013
Gıda Sanayinde Ozon Kullanımı.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 7 - 09 November 2013
Antifriz proteinler (AFP).
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 7 - 09 November 2013
Biodiesel Production from Microalgae Oil.
Euro 11th Fed Lipid Congress and 30th ISF Lecture Series, 27 - 30 October 2013
Using of Fat Replacers in Food Industry
11th Euro Fed Lipids Congress, Antalya, Turkey, 27 - 30 October 2013, pp.115
Nanotechnology in Food Industry
NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 June 2013
New technology in food packaging: Nanocomposite
NanoTR-9, 9TH Nanoscience and Technology Conference, 24 - 28 June 2013
Omik teknolojilerinin gıda endüstrisinde kullanımı.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 14 - 15 May 2013
Süper kritik karbondioksit: Gıda endüstrisinde kullanımı.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 14 - 15 May 2013
Gıda zincirinde yeni bir teknoloji: Akıllı Ambalajlama.
Gıda Mühendisliği 4. Öğrenci Kongresi "21. YÜZYILDA GIDA", Turkey, 18 - 19 April 2013
Peynir Üretiminde Yeni Teknolojilerin kullanılması ve Ardahan’daki Kırsal Ekonomi Üzerine Etkileri.
Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 - 10 December 2011
Ardahan’daki Tarımsal Endüstride Yeni Gelişmiş Teknolojilerin Uygulanabilirliği,
Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 8 December - 10 November 2011
Campylobacter spp.ve Gıda Güvenliği.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 15 - 16 November 2012
Süt ve Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 15 - 16 November 2012
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 15 - 16 November 2012
Süt ve Süt Ürünlerinde Orotik Asit.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 15 - 16 November 2012
Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 15 - 16 November 2012
PEF İşleminin Süt ve Süt Ürünlerinde Uygulanabilirliği.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 10 - 12 October 2012
Su Ürünlerinin Hazır Yemek Teknolojisindeki Yeri ve Önemi.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 10 - 12 October 2012
Krem Bal.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 10 - 12 October 2012
Su Ürünlerinde Sıvı Tütsüleme.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 10 - 12 October 2012
Unique Aroma of Olive Oil.
10TH Euro Fed Lipid Congress, 23 - 29 September 2012
Acrylamide and Human Health.
10TH Euro Fed Lipid Congress., Cracow, Poland, 23 - 29 September 2012, pp.172
Modelling and application of the inactivation of microorganism in foods.
Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Turkey, 3 - 07 September 2012, pp.483
Use of prebiotic microorganisms for bio-protective aims.
Food Micro 2012: The 23rd International ICFMH Symposium on Global Issues in Food Microbiology., İstanbul, Turkey, 3 - 07 September 2012, pp.466
Koumiss Ancestor Drink
CeFood Congress, Novisad, Serbia And Montenegro, 23 - 26 May 2012, pp.484
Adı ve Tadı Farklı Kavılca (Triticumdicoccum).
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 10 - 12 May 2012
Ardahan’dan Farklı Bir Lezzet: Göbek Kaşarı.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 10 - 12 May 2012
Geleneksel Bir Lezzet: Tulum Peyniri.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 10 - 12 May 2012
Tedarik Zinciri ve Önemi.
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 3 - 04 May 2012
Gıda Güvenliği ve Tehlikeler.
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 3 - 04 May 2012
Mucizevi Argan Yağı.
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 26 April 2012
Bitkisel Yağlar ve Biyodizel Üretimi.
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 26 April 2012
Dietary Fibres and Their Importance
VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 April 2012
Consistently Hardening Nutrition
VIII. International Nnutrition & Dietetics Congress, 4 - 08 April 2012
Hydroxymethyfurfural (HMF) in Dairy Products
International Food Agriculture and Gastronomy Congress, 15 - 19 February 2012
Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin ve Etkileri.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 24 - 26 November 2011
Et ve Et Ürünlerinde Lupin Kullanımı.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 24 - 26 November 2011
Evaluation andCharacteization of Medical Waste Management of Ardahan in Turkey.
VI. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, 17 - 20 November 2011
The Effects of Cheese Whey on Kura River, Ardahan
Eurasia Waste Mangement Symposium, 14 - 16 November 2011
Ardahan İli Katı Atık Karakterizasyonu ve Yönetim Planlarının İncelenmesi
3. Ulusal Katı Atık Yönetimi (UKAY) Kongresi, Girne, Cyprus (Kktc), 7 - 10 September 2011, pp.49-55
Süt sanayinde elektrodiyalizin kullanımı.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey, 21 - 23 May 2008
Books & Book Chapters
FUNCTIONAL MEDICINE AND NUTRITION
Iksad Publications, Erzincan, 2023