SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of fermentation and storage on free amino acids of tarhana
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.56, sa.5, ss.349-358, 2005 (SCI-Expanded)
The Determination of Fitness of Various Isotherm Equations to Moisture Sorption Data of Kırık, Lancer Barley, Rye, Oat and Corn
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.23, sa.5, ss.1079-1085, 1999 (SCI-Expanded)
Moisture sorption isotherms of Tarhana
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.21, sa.5, ss.475-479, 1997 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Preparation of honey tablet by vacuum cooking
International Journal of Engineering Trends and Technology
, cilt.53, sa.2, ss.114-117, 2017 (Hakemli Dergi)
Kayısıların ultrases yardımlı ozmotik kurutulması
GIDA
, cilt.38, sa.5, ss.299-306, 2013 (Hakemli Dergi)
Yüksek hidrostatik basınç ve vurgulu elektriksel alan işlemlerinin maillard reaksiyonu üzerine etkisi
GIDA
, cilt.37, sa.4, ss.235-242, 2012 (Hakemli Dergi)
The effect of acoustic energy on viscosity and serum separation of traditional ayran, a Turkish yogurt drink
GIDA
, cilt.37, sa.5, ss.253-257, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi NIR Spektroskopisi
Gıda
, cilt.36, sa.1, ss.49-54, 2011 (Hakemli Dergi)
Meyve ve sebzelerde vaks uygulamaları
GIDA
, cilt.36, sa.3, ss.153-160, 2011 (Hakemli Dergi)
Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi
AKADEMİK GIDA
, sa.53, ss.1-4, 2011 (Hakemli Dergi)
Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi.
GIDA
, cilt.34, sa.4, ss.219-222, 2009 (Hakemli Dergi)
Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II
GIDA
, cilt.33, sa.1, ss.27-34, 2008 (Hakemli Dergi)
Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi
GIDA
, cilt.31, sa.1, ss.43-47, 2007 (Hakemli Dergi)
Gıda Muhafazasında İyonlayıcı Radyasyon Kullanımı ve Son Gelişmeler-I-II
Dünya Gıda
, ss.3-6, 2005 (Hakemli Dergi)
Yenilebilir film ve kaplamalar
AKADEMİK GIDA
, cilt.2, sa.10, ss.8-14, 2004 (Hakemli Dergi)
Kırık, Lancer, arpa çavdar, yulaf ve mısırın sorpsiyon izosterik ısılarının hesaplanması
GIDA
, cilt.28, sa.5, ss.467-471, 2003 (Hakemli Dergi)
Bazı kuru fasulye çeşitlerinin su sorpsiyon özellikleri
Dünya Gıda
, cilt.6, ss.91-92, 2000 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda su aktivitesinin kontrol ve belirleme yöntemleri-I
GIDA
, cilt.21, sa.1, ss.31-34, 1996 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda su aktivitesinin termodinamiği
GIDA
, cilt.21, sa.3, ss.193-199, 1996 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda nem sorpsiyon izotermleri
Standart
, cilt.35, sa.417, ss.44-47, 1996 (Hakemli Dergi)
Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının II: Hamurun reolojik özellikleri üzerine etkisi
Un Mamülleri Dünyası
, cilt.4, sa.3, ss.4-10, 1995 (Hakemli Dergi)
Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.
Un Mamülleri Dünyası
, cilt.4, sa.4, ss.10-17, 1995 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda ısıl yayılım ve ısıl iletkenlik katsayılarının belirlenmesi
Standard
, cilt.33, sa.391, ss.22-29, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
THE EFFECT OF DRYING PROCESS ON MICROBIOLOGICAL CHARACTERS AND WATER ACTIVITY OF ERZINCAN TULUM CHEESE
6TH INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON HEALTH AND SPORT SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 17 Ocak 2024
Determination Of Contamination Levels Of Lead (Pb) And Cadmium (Cd) In Wheat Grown Around Beyşehir - Isparta Highway
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.1
Prediction Of Protein And Gluten Quality-Related Parameters Of Wheat Flour Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS)
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.1
The Effect of Ultrasonic Treatment on Water Holding Capacity of Yoghurt
6th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millennium: Challenges, Achievements and Perspectives, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.1
Determination of protein, wet and dry gluten of wheat flours by near-infrared spectroscopy
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1
Near Infrared Spectroscopy in determination of food quality
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1
Predicting moisture and degree of cook in nixtamalized maize by near infrared spectroscopy
AACC International Annual Meeting, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 10 Ekim 2007, ss.1
Ekmeğin bayatlaması ve tayin metotları
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi., Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.1
Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.1
2005. Rheological, physical and chemical characteristics of carob pekmez
1st International Food and Nutrition Congress. Food Safety and Quality, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.1
Erzurum’da üretilen peynir helvasının bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Türkiye 8. Gıda Kongresi., Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.1
Damıtılarak elde edilen kurutulmuş tahıl yan ürünleri (DDG ve DDGS) ve gıda sanayinde kullanım imkânları
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.1
Gıda sanayinde yüksek şiddetli elektriksel alan uygulaması
2000’li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Aralık 1999, ss.1