Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Meyve ve sebzelerde vaks uygulamaları

GIDA , cilt.36, sa.3, ss.153-160, 2011 (Hakemli Dergi)

Yenilebilir film ve kaplamalar

AKADEMİK GIDA , cilt.2, sa.10, ss.8-14, 2004 (Hakemli Dergi)

Gıdalarda su aktivitesinin termodinamiği

GIDA , cilt.21, sa.3, ss.193-199, 1996 (Hakemli Dergi)

Gıdalarda nem sorpsiyon izotermleri

Standart , cilt.35, sa.417, ss.44-47, 1996 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE EFFECT OF DRYING PROCESS ON MICROBIOLOGICAL CHARACTERS AND WATER ACTIVITY OF ERZINCAN TULUM CHEESE

6TH INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON HEALTH AND SPORT SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 17 Ocak 2024

Rheological Behavior of Ice Cream Mixes Produced With Lyophilized Prickly Pear

The International Symposium Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018

Radyo Frekansı ve Gıda Endüstrisinde Uygulamaları

International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.405

The Effect of Ultrasonic Treatment on Water Holding Capacity of Yoghurt

6th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millennium: Challenges, Achievements and Perspectives, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.1

Near Infrared Spectroscopy in determination of food quality

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1

Determination of protein, wet and dry gluten of wheat flours by near-infrared spectroscopy

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1

Predicting moisture and degree of cook in nixtamalized maize by near infrared spectroscopy

AACC International Annual Meeting, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 10 Ekim 2007, ss.1

Ekmeğin bayatlaması ve tayin metotları

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi., Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.1

2005. Rheological, physical and chemical characteristics of carob pekmez

1st International Food and Nutrition Congress. Food Safety and Quality, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.1

Damıtılarak elde edilen kurutulmuş tahıl yan ürünleri (DDG ve DDGS) ve gıda sanayinde kullanım imkânları

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.1

Gıda sanayinde yüksek şiddetli elektriksel alan uygulaması

2000’li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Aralık 1999, ss.1

Kitap & Kitap Bölümleri

Ultrasonic Applications for Juice Making

Handbook of Ultrasonics and Sonochemistry, Muthupandian Ashokkumar, Editör, Springer Singapore Government, Singapore, ss.1-22, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

63

Atıf (WoS)

471

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

670

H-İndeks (Scopus)

15

Proje

6

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları