Prof. Dr. MUSTAFA FATİH ERTUGAY


Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: mfertugay@erzincan.edu.tr
Diğer E-posta: fertugay@gmail.com
İş Telefonu: +90 446 224 0088
Fax Telefonu: +90 446 224 0077
Web: http://birim.erzincan.edu.tr/birim/?git=13
Ofis: Mühendislik Fakültesi
Posta Adresi: Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Yalnızbağ Yerleşkesi Erzincan

Metrikler

Yayın

69

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

25

Atıf (WoS)

466

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

725

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

974

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

38

Proje

6

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1991 - 1996

1991 - 1996

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1989 - 1991

1989 - 1991

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1985 - 1989

1985 - 1989

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Türkiye

Yaptığı Tezler

1996

1996

Doktora

Bazı Tahıl Çeşitlerinin Su Aktivitesi, Su Buharı Sorpsiyon İzotermleri, İzosterik Isıları ve Serbest Enerji Değişimlerine Sıcaklığın Etkisi İle Sorpsiyon Verilerinin Farklı İzoterm Eşitliklerine Uygunluklarının Belirlenmesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1991

1991

Yüksek Lisans

Süne (Eurygaster spp.) Zararı Görmüş Buğdaylar ile Görmemiş Buğdaylara Farklı Tavlama Metotları ve değişik Oksidant Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2006 - 2015

2006 - 2015

Prof. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2000 - 2006

2000 - 2006

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1996 - 2000

1996 - 2000

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1990 - 1996

1990 - 1996

Araştırma Görevlisi

Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektör Yardımcısı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

BAP Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Bilimsel Ödülü Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2018 - 2022

2018 - 2022

Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2016 - 2022

2016 - 2022

Senato Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2018 - 2020

2018 - 2020

Enstitü Müdürü

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2016 - 2018

2016 - 2018

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi

2015 - 2018

2015 - 2018

BAP Koordinatörü

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektörlük

2012 - 2018

2012 - 2018

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi

2011 - 2016

2011 - 2016

MYO Müdürü

Erzincan Üniversitesi, Erzincan Meslek Yüksekokulu

Akademi Dışı Deneyim

2011 - 2011

2011 - 2011

Visiting Professor

University of Nebrsaka Lincoln, Food Science and Technology, Visiting Professor

2007 - 2007

2007 - 2007

Exchange Visitor

University Nebraska of Lincoln, Food Science and Technology, Exchange Visitor

2002 - 2002

2002 - 2002

Visiting Professor

University of Nebrsaka Lincoln, Food Science and Technology, Visiting Professor

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Bilim Etiği

Gıda Teknolojisinde Isıl Olmayan Prosesler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Akışkan Gıdaların Reolojisi

Gıdalarda Isıl Olmayan Prosesler

Lisans

Lisans

Besin Toksikolojisi

Besin Teknolojisi

Besin Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Mühendisliğine Giriş

Mühendislik Termodinamiği

Tahıl İşleme Tenolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Beslenme İlkeleri

Makaleler

Tümü (50)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (24)
Scopus (25)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (11)

2013

2013

12. Kayısıların ultrases yardımlı ozmotik kurutulması

Topdaş E. F., ERTUGAY M. F.

GIDA , cilt.38, sa.5, ss.299-306, 2013 (Hakemli Dergi)

2011

2011

22. Meyve ve sebzelerde vaks uygulamaları

ERTUGAY M. F., Sallan S.

GIDA , cilt.36, sa.3, ss.153-160, 2011 (Hakemli Dergi)

2007

2007

28. Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi

ERTUGAY M. F.

GIDA , cilt.31, sa.1, ss.43-47, 2007 (Hakemli Dergi)

2004

2004

35. Yenilebilir film ve kaplamalar

ERTUGAY M. F., Tomar O.

AKADEMİK GIDA , cilt.2, sa.10, ss.8-14, 2004 (Hakemli Dergi)

1996

1996

43. Gıdalarda su aktivitesinin termodinamiği

CERTEL M., ERTUGAY M. F.

GIDA , cilt.21, sa.3, ss.193-199, 1996 (Hakemli Dergi)

1996

1996

44. Gıdalarda nem sorpsiyon izotermleri

CERTEL M., ERTUGAY M. F.

Standart , cilt.35, sa.417, ss.44-47, 1996 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. KARAYOLU ÇEVRESİNDE YETİŞTİRİLEN BUĞDAYLARDA AĞIR METAL BİRİKİMİNİN ARAŞTIRILMASI

Ertugay M. F., Akbaş S.

ICONFOOD'25 4th INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2025, ss.134-135, (Özet Bildiri)

2024

2024

2. THE EFFECT OF DRYING PROCESS ON MICROBIOLOGICAL CHARACTERS AND WATER ACTIVITY OF ERZINCAN TULUM CHEESE

Batmaz B., ERTUGAY M. F.

6TH INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON HEALTH AND SPORT SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 17 Ocak 2024, (Özet Bildiri)

2018

2018

3. Rheological Behavior of Ice Cream Mixes Produced With Lyophilized Prickly Pear

ŞENGÜL M., TOPDAŞ E. F., ERTUGAY M. F., DAĞDEMİR E.

The International Symposium Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

4. Radyo Frekansı ve Gıda Endüstrisinde Uygulamaları

Çakıroğlu K., ERTUGAY M. F.

International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.405, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

5. Tahinlerde Yağ Ayrımı Probleminin Çözülmesi İçin Ultrases İşleminin Kullanılması

BASLAR M., Başdoğan H., Karasu S., ERTUGAY M. F., Arıcı M.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

6. The effect of ultrasonic treatments on turbidity, microbial load and polyphenoloxidase (PPO) activity of plum nectar

İrkilmez M. Ü., Baslar M., Ertugay M. F., Sağdıç O., Arıcı M.

15th Meeting of the European Society of Sonochemistry-ESS15, İstanbul, Türkiye, 27 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

7. Prediction Of Protein And Gluten Quality-Related Parameters Of Wheat Flour Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS)

BASLAR M., ERTUGAY M. F.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

8. Determination Of Contamination Levels Of Lead (Pb) And Cadmium (Cd) In Wheat Grown Around Beyşehir - Isparta Highway

ERTUGAY M. F., BASLAR M., Sallan S.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

9. The Effect of Ultrasonic Treatment on Water Holding Capacity of Yoghurt

ERTUGAY M. F., Şengül M., BASLAR M., ERKAYA T.

6th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millennium: Challenges, Achievements and Perspectives, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

10. Near Infrared Spectroscopy in determination of food quality

ERTUGAY M. F., BASLAR M., DIKBAS N.

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

11. Determination of protein, wet and dry gluten of wheat flours by near-infrared spectroscopy

ERTUGAY M. F., Kotancılar H. G., Wehling R. L.

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

12. Predicting moisture and degree of cook in nixtamalized maize by near infrared spectroscopy

Wehling R. L., ERTUGAY M. F., Ratyanake W., Jackson D. S.

AACC International Annual Meeting, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 10 Ekim 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

13. Ekmeğin bayatlaması ve tayin metotları

Kotancılar H. G., Karaoğlu M., Gerçekaslan K. E., ERTUGAY M. F.

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi., Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

14. Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

DIKBAS N., ERTUGAY M. F., Şengül M.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

15. 2005. Rheological, physical and chemical characteristics of carob pekmez

ERTUGAY M. F., Şengül M., Şengül M.

1st International Food and Nutrition Congress. Food Safety and Quality, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

16. Erzurum’da üretilen peynir helvasının bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi

Şengül M., ERTUGAY M. F.

Türkiye 8. Gıda Kongresi., Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2002

2002

17. Damıtılarak elde edilen kurutulmuş tahıl yan ürünleri (DDG ve DDGS) ve gıda sanayinde kullanım imkânları

ERTUGAY M. F.

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

1999

1999

18. Gıda sanayinde yüksek şiddetli elektriksel alan uygulaması

ERTUGAY M. F.

2000’li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Aralık 1999, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2016

2016

1. Ultrasonic Applications for Juice Making

Baslar M., Biranger Yildirim H., Tekin Z. H., Ertugay M. F.

Handbook of Ultrasonics and Sonochemistry, Muthupandian Ashokkumar, Editör, Springer Singapore Government, Singapore, ss.1-22, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Desteklenen Projeler

2017 - 2019

2017 - 2019

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrenci Laboratuvarı Altyapı Projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ERTUGAY M. F. (Yürütücü), ERDEN KARAOĞLAN F., AYGÜN T., KARAOĞLAN M., ŞAHİN Ö.

2017 - 2018

2017 - 2018

Kavılca Lifi Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Kalite ve Besinsel Özelliklerinin Tespiti

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

YANGILAR F. (Yürütücü), ERTUGAY M. F., ÇEBİ K., YILDIZ P. O.

2015 - 2018

2015 - 2018

Erzincan Üniversitesi Ar-Ge Faaliyetleri Alt Yapısının Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ERTUGAY M. F. (Yürütücü), AKAR F., ZENCİR Ö.

2015 - 2018

2015 - 2018

Ekmeğin Raf Ömrü Üzerine Radyo Frekansı, Koruyucu ve Oksijen Emici Kullanımının Etkilerinin İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ERTUGAY M. F. (Yürütücü), AKŞEHİR K.

2014 - 2015

2014 - 2015

Moda Tasarımı Programının Atölye Alt Yapısının Kurulması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ERTUGAY M. F. (Yürütücü), ÖZDEMİR A. O.

Patent

2018

2018

Bulanık elma suyu üretiminde termosonikasyon işleminin kullanılması

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2013 00389 , Standart Tescil

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

KOSGEB

Bilim Kurulu Üyesi

2021 - 2024

2021 - 2024

BİYOTEG

Yürütme Kurulu Üyesi

2017 - 2019

2017 - 2019

TÜBİTAK BİYOTEG

Danışma Kurulu Üyesi

2006 - 2007

2006 - 2007

Tarım, Orman ve Veteriner Araştırma Grubu (TOVAG)Sürdürülebilir Kalkınma

Üye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Kasım 2022

Kasım 2022

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Ertugay M. F.
Bayburt, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

II. ULUSLARARASI MADEN SUYU KONGRESİ “Bir Ömür Maden Suyu”

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Ertugay M. F.
İstanbul, Türkiye


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

04 Aralık 2025 - 05 Aralık 2025

04 Aralık 2025 - 05 Aralık 2025

1 st International Food Sciences and Gastronomy Congress

Oturum Başkanı

İstanbul-Türkiye

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

International Conference on Advanced Engineering Technologies

Panelist

Bayburt-Türkiye

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

1st International Congress on Food Technology

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Eylül 2008 - 01 Eylül 2008

01 Eylül 2008 - 01 Eylül 2008

6th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millennium: Challenges, Achievements and Perspectives

Katılımcı

Athína-Yunanistan

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

2nd International Congress on Food and Nutrition

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

AACC International Annual Meeting

Katılımcı

Texas-Amerika Birleşik Devletleri

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

01 Eylül 2006 - 01 Eylül 2006

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi

Katılımcı

Gaziantep-Türkiye

01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006

01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006

Türkiye 9. Gıda Kongresi

Katılımcı

Bolu-Türkiye

01 Haziran 2005 - 01 Haziran 2005

01 Haziran 2005 - 01 Haziran 2005

1st International Food and Nutrition Congress. Food Safety and Quality

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004

01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004

Türkiye 8. Gıda Kongresi

Katılımcı

Bursa-Türkiye

01 Ekim 2002 - 01 Ekim 2002

01 Ekim 2002 - 01 Ekim 2002

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi

Katılımcı

Gaziantep-Türkiye

01 Aralık 1999 - 01 Aralık 1999

01 Aralık 1999 - 01 Aralık 1999

2000’li yıllarda gıda bilimi ve teknolojisi kongresi

Katılımcı

İzmir-Türkiye

Burslar

2006 - 2006

2006 - 2006

2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu

TÜBİTAK

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 45

h-indeksi (WOS): 3

Jüri Üyelikleri

Mayıs-2024

Mayıs 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2023

Aralık 2023

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2022

Mayıs 2022

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Kasım-2021

Kasım 2021

Tez Savunma (Doktora)

- Yıldız Teknik Üniversitesi

Ağustos-2021

Ağustos 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2021

Mayıs 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Mayıs-2021

Mayıs 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Nisan-2021

Nisan 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

- Atatürk Üniversitesi

Kasım-2020

Kasım 2020

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri

2006 - 2006

2006 - 2006

TÜBİTAK-Tarım, Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma GurubuSürdürülebilir Kalkınma

https://www.tubitak.gov.tr/

TÜBİTAK, Türkiye