Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 18

1. GEOGRAPHICALLY INDICATED PRODUCT OF ERZINCAN CUISINE ‘KEMALİYE LÖK DESSERT’

G A N U D 6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. AN ASSESSMENT OF BİTLİS BÜRYAN KEBAB, A GEOGRAPHIC MARKED PRODUCT, IN THE CONTEXT OF GOURMET TOURISM

G A N U D 6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. ÇAYKARA MUTFAĞINDA BİR BAHARAT: ZAGODA

KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. TRABZON MUTFAĞINDA SERANDER VE KULLANIMI

KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. TÜRKİYE’NİN KARADENİZ’E KIYISI OLAN İLLERİNE AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

10. ULUSLARARASI KARADENİZ'E KIYISI OLAN ÜLKELER BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2024, (Tam Metin Bildiri)

6. Karadeniz Mutfak Kültüründe Mısır ve Mısır Ununun Kullanımı

2. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2022, ss.11, (Özet Bildiri)

7. HAYVANSAL SÜTLERE ALTERNATİF BİTKİSEL SÜTLER

VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress (UGTAK) 2023, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.264-265, (Özet Bildiri)

8. GELENEKSEL BİR TÜRK HELVASI: KAVUT HELVA

II. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu, 23 - 25 Eylül 2022, (Özet Bildiri)

9. High Pressure Processing on Koumiss Production

International Mesopotamia Tourism Congress, Türkiye, 27 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

10. Edible insects as an alternative food source; Entomophagy

4. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Türkiye, 26 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

12. The Effects of Ultrasound Technology on Total Phenolic Content of Turkish Propolis

1st International Conference of Food Technology and Nutrition, 15 - 17 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)

13. The Effects of Different Solvents on Bioactive Properties of Propolis Extracts

1st International Conference of Food Technology and Nutrition, 15 - 17 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)

14. Sensory properties of roselle enriched muffin cake

Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

18. Functional and Nutritional Properties of Hazelnut Proteins

The 2 nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Ohrid, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Kitaplar 7

1. ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN TATARLARIN YEMEK KÜLTÜRÜ

AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ-3, SEÇİM YILMAZ, BAYRAKCI SELMAN, USLU CEMİL, ARAS SERCAN, Editör, Necmettin Erbakan University Press, Konya, ss.257-272, 2024

2. GÖÇÜN YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ İZLERİ

Göç ve Yaşam Krizler, Stratejiler, Deneyimler, BAYCAR HAMDULLAH, Editör, Tezkire Yayınları, Ankara, ss.125-140, 2024

3. HAYVANSAL SÜTLERE ALTERNATİF BİTKİSEL SÜTLER

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, AYDIN ÇAĞDAŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.221-242, 2024

4. YOĞURTLU MEZELER

Soğuk Mutfak, ÖZER ELİF ZEYNEP, ÇALIŞKAN SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.223-245, 2024

5. İNDİRİM MARKETLERİ VE GIDA GÜVENLİĞİ

ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERI ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR VI, Olgunoğlu, Mine Perçin, Editör, Eğitim Yayınevi Tic. Ltd. Şti., Konya, ss.21-48, 2023

6. DONDURMA VE YENİLEBİLİR BUZLAR

TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.341-359, 2023

7. ARI ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDA KULLANIMI

SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR 1, Köse, Dursun, Editör, Platanus Publishing, İstanbul, ss.587-606, 2023
Metrikler

Yayın

34

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

3

Atıf (Scopus)

24

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

7

Açık Erişim

1