Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
1. TRABZON SOKAK LEZZETLERİNE İLİŞKİN TÜKETİCİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİ
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.178-193, 2024 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
18
6. Karadeniz Mutfak Kültüründe Mısır ve Mısır Ununun Kullanımı
2. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2022, ss.11, (Özet Bildiri)
8. GELENEKSEL BİR TÜRK HELVASI: KAVUT HELVA
II. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu, 23 - 25 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
12. The Effects of Ultrasound Technology on Total Phenolic Content of Turkish Propolis
1st International Conference of Food Technology and Nutrition, 15 - 17 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
13. The Effects of Different Solvents on Bioactive Properties of Propolis Extracts
1st International Conference of Food Technology and Nutrition, 15 - 17 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
14. Sensory properties of roselle enriched muffin cake
Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
15. Görme Engellilerin Gıda Seçiminde Ambalajın Etkileri ve Çözüm Sunan Yeni Ambalaj Tasarımları
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
16. Türkiye de Gıda Sanayiinde Ar Ge Çalışmalarının Durumu ve Geliştirilmesine Yönelik Önerilerin Oluşturulması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
17. Total Phenolic Content Antioxidant Capacity and Sensory Analysis of Cake enriched with Hibiscus sabdariffa Raisin and Dietary Fiber Optimization Responce Surface Methodology
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014
18. Functional and Nutritional Properties of Hazelnut Proteins
The 2 nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Ohrid, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Kitaplar
7
1. ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN TATARLARIN YEMEK KÜLTÜRÜ
AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ-3, SEÇİM YILMAZ, BAYRAKCI SELMAN, USLU CEMİL, ARAS SERCAN, Editör, Necmettin Erbakan University Press, Konya, ss.257-272, 2024
2. GÖÇÜN YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ İZLERİ
Göç ve Yaşam Krizler, Stratejiler, Deneyimler, BAYCAR HAMDULLAH, Editör, Tezkire Yayınları, Ankara, ss.125-140, 2024
3. HAYVANSAL SÜTLERE ALTERNATİF BİTKİSEL SÜTLER
Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, AYDIN ÇAĞDAŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.221-242, 2024
4. YOĞURTLU MEZELER
Soğuk Mutfak, ÖZER ELİF ZEYNEP, ÇALIŞKAN SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.223-245, 2024
5. İNDİRİM MARKETLERİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERI ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR VI, Olgunoğlu, Mine Perçin, Editör, Eğitim Yayınevi Tic. Ltd. Şti., Konya, ss.21-48, 2023
6. DONDURMA VE YENİLEBİLİR BUZLAR
TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.341-359, 2023
7. ARI ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDA KULLANIMI
SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR 1, Köse, Dursun, Editör, Platanus Publishing, İstanbul, ss.587-606, 2023