Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Consumers’ Perception of Menu Card Quali...
Consumers’ Perception of Menu Card Quality: The Case of Istanbul Province
BAKKALOĞLU Z.
,
AKSOY A.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.8, sa.2, ss.293-305, 2024 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
8
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2024
Doi Numarası:
10.17932/iau.gastronomy.2017.016/gastronomy_v08i2003
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.293-305
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli:
Evet