Publications & Works

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

GEOGRAPHICALLY INDICATED PRODUCT OF ERZINCAN CUISINE ‘KEMALİYE LÖK DESSERT’

G A N U D 6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 20 - 21 November 2024, (Full Text)

AN ASSESSMENT OF BİTLİS BÜRYAN KEBAB, A GEOGRAPHIC MARKED PRODUCT, IN THE CONTEXT OF GOURMET TOURISM

G A N U D 6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 20 - 21 November 2024, (Full Text)

ÇAYKARA MUTFAĞINDA BİR BAHARAT: ZAGODA

KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Turkey, 16 - 18 August 2024, (Full Text)

TRABZON MUTFAĞINDA SERANDER VE KULLANIMI

KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Turkey, 16 - 18 August 2024, (Full Text)

TÜRKİYE’NİN KARADENİZ’E KIYISI OLAN İLLERİNE AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

10. ULUSLARARASI KARADENİZ'E KIYISI OLAN ÜLKELER BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Samsun, Turkey, 7 - 09 April 2024, (Full Text)

Karadeniz Mutfak Kültüründe Mısır ve Mısır Ununun Kullanımı

2. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 17 - 18 May 2022, pp.11, (Summary Text)

HAYVANSAL SÜTLERE ALTERNATİF BİTKİSEL SÜTLER

VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress (UGTAK) 2023, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023, pp.264-265, (Summary Text)

GELENEKSEL BİR TÜRK HELVASI: KAVUT HELVA

II. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu, 23 - 25 September 2022, (Summary Text)

High Pressure Processing on Koumiss Production

International Mesopotamia Tourism Congress, Turkey, 27 November 2021, (Summary Text)

Edible insects as an alternative food source; Entomophagy

4. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Turkey, 26 June 2021, (Summary Text)

The Effects of Ultrasound Technology on Total Phenolic Content of Turkish Propolis

1st International Conference of Food Technology and Nutrition, 15 - 17 May 2019, (Summary Text)

The Effects of Different Solvents on Bioactive Properties of Propolis Extracts

1st International Conference of Food Technology and Nutrition, 15 - 17 May 2019, (Summary Text)

Sensory properties of roselle enriched muffin cake

Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Turkey, 28 October 2016, (Summary Text)

Functional and Nutritional Properties of Hazelnut Proteins

The 2 nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Ohrid, Struga, Macedonia, 24 - 26 October 2013
Books

ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN TATARLARIN YEMEK KÜLTÜRÜ

in: AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ-3, SEÇİM YILMAZ, BAYRAKCI SELMAN, USLU CEMİL, ARAS SERCAN, Editor, Necmettin Erbakan University Press, Konya, pp.257-272, 2024

GÖÇÜN YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ İZLERİ

in: Göç ve Yaşam Krizler, Stratejiler, Deneyimler, BAYCAR HAMDULLAH, Editor, Tezkire Yayınları, Ankara, pp.125-140, 2024

HAYVANSAL SÜTLERE ALTERNATİF BİTKİSEL SÜTLER

in: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, AYDIN ÇAĞDAŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.221-242, 2024

YOĞURTLU MEZELER

in: Soğuk Mutfak, ÖZER ELİF ZEYNEP, ÇALIŞKAN SERKAN, Editor, Detay Yayıncılık, pp.223-245, 2024

İNDİRİM MARKETLERİ VE GIDA GÜVENLİĞİ

in: ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERI ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR VI, Olgunoğlu, Mine Perçin, Editor, Eğitim Yayınevi Tic. Ltd. Şti., Konya, pp.21-48, 2023

DONDURMA VE YENİLEBİLİR BUZLAR

in: TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan, Fatih Ercan, Editor, Paradigma Akademi, pp.341-359, 2023

ARI ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDA KULLANIMI

in: SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR 1, Köse, Dursun, Editor, Platanus Publishing, İstanbul, pp.587-606, 2023
Metrics

Publication

34

Citation (Scopus)

24

H-Index (Scopus)

2

Citiation (TrDizin)

4

H-Index (TrDizin)

1

Citiation (Sum Other)

7

Open Access

1