Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
ESCI (2)
Scopus (8)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (4)
4. Psephellus huber-Marathi (Wagenitz) Wagenitz'in Potansiyelini Keşfetme: Fitokimyasal Bileşiminin Kapsamlı Bir UHPLC-MS/MS Analizi ve Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antiproliferatif Aktivitelerinin Değerlendirmesi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
, cilt.27, sa.4, ss.782-792, 2024 (ESCI, TRDizin)
6. Liquid chromatography–tandem mass spectrometry profile and antioxidant, antimicrobial, antiproliferative, and enzyme activities of Thymus pectinatus and Thymus convolutus: in vitro and in silico approach
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.104, sa.7, ss.4039-4049, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
7. Phytochemical analysis and biological evaluation of Ferulago setifolia K. Koch
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.104, sa.3, ss.1382-1390, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
16. Emulsion Properties of Quince Waste
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.2022, sa.42, ss.83-87, 2022 (TRDizin)
18. Investigation of Tomato, Quince and Grapefruit Waste; Compositions and Functional Properties
Hittite Journal of Science and Engineering
, cilt.8, sa.1, ss.19-26, 2021 (TRDizin)
19. CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF ANCHOVY SAUSAGE
Journal of Agriculture
, cilt.3, sa.2, ss.23-32, 2020 (Hakemli Dergi)
20. Monitoring of the Validated Method for Aflatoxin Analysis with Internal and External Quality Control Analysis
Gıda ve Yem Bilimi -Teknoloji Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.1-11, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
29
21. Method Validation of LC-MS/ MS Method in Multiple Mycotoxin Analysis
3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
22. PRODUCTION OF INSTANT TEA FROM SAGE TEA (SALVIA)PLANTS, DETERMINATION OF ITS PHYSICO-CHEMICALPROPERTIES, AND PACKAGING
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
23. Drying meat and meat products
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
24. Antioxidant activity of Achillea cappadocica
Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
25. SESAME OİL COMPOSİTİON, CHARACTERİCTİCS AND EFFECT ON HEALTH
1. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.611, (Özet Bildiri)
26. Taze ve Kurutulmuş Kuşburnudan Üretilen MarmelatlarınınKarşılaştırılması
kurutulmuş ve yarı kutulmuş gıdalar sempozyumu, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)