SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Psephellus huber-Marathi (Wagenitz) Wagenitz'in Potansiyelini Keşfetme: Fitokimyasal Bileşiminin Kapsamlı Bir UHPLC-MS/MS Analizi ve Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antiproliferatif Aktivitelerinin Değerlendirmesi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
, cilt.27, sa.4, ss.782-792, 2024 (ESCI)
Emulsion Properties of Quince Waste
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.2022, sa.42, ss.83-87, 2022 (Hakemli Dergi)
Investigation of Tomato, Quince and Grapefruit Waste; Compositions and Functional Properties
Hittite Journal of Science and Engineering
, cilt.8, sa.1, ss.19-26, 2021 (Hakemli Dergi)
CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF ANCHOVY SAUSAGE
Journal of Agriculture
, cilt.3, sa.2, ss.23-32, 2020 (Hakemli Dergi)
Monitoring of the Validated Method for Aflatoxin Analysis with Internal and External Quality Control Analysis
Gıda ve Yem Bilimi -Teknoloji Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.1-11, 2018 (Hakemli Dergi)
Validation of HPLC Method for the Determination of 5-hydroxymethylfurfural in Pestil, Köme, Jam, Marmalade and Pekmez
Hittite Journal of Science and engineering
, cilt.3, sa.2, ss.91-97, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Method Validation of LC-MS/ MS Method in Multiple Mycotoxin Analysis
3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017
PRODUCTION OF INSTANT TEA FROM SAGE TEA (SALVIA)PLANTS, DETERMINATION OF ITS PHYSICO-CHEMICALPROPERTIES, AND PACKAGING
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 10 - 12 Mayıs 2017
Drying meat and meat products
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017
Antioxidant activity of Achillea cappadocica
Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017
SESAME OİL COMPOSİTİON, CHARACTERİCTİCS AND EFFECT ON HEALTH
1. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.611
Taze ve Kurutulmuş Kuşburnudan Üretilen MarmelatlarınınKarşılaştırılması
kurutulmuş ve yarı kutulmuş gıdalar sempozyumu, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
Kitap & Kitap Bölümleri