Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Erzincan ili yöresel mutfak kültürünün yerel halk tarafından tanınırlığının değerlendirilmesi

IV. International Sustainable Tourism Congress Aksaray/Türkiye, Aksaray, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2024, cilt.1, ss.183-195

Gastronomy tourism potential of Kemaliye destination

IV. International Sustainable Tourism Congress Aksaray/Türkiye, Aksaray, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2024, ss.183

Sosyal Medyanın Seyahat Ürünü Tanıtımındaki İletişim Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Instagram Örneği

8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi-IWACT, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.66-76

Seyahat Deneyiminde Gastronominin Etkisi

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.69-70

THE EVALUATION OF THE ANCIENT CITY OF KROM WITHIN THE SCOPE OF CULTURAL HERITAGE TOURISM

Sustainable Tourism, Heritage Management and the Cultural and Creative Industries: Creating New Investment Opportunities at Places of Cultural Significance, Tulcea, Romanya, 8 - 09 Haziran 2023, ss.27-34 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Turist Rehberliği Öğrencilerinin İşsizlik Kaygısı Durumlarının Değerlendirilmesi

7. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi, Muğla, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.301-318 Sürdürülebilir Kalkınma

Sakarya Destinasyonunun Günübirlik ve Hafta Sonu Turları Açısından Değerlendirilmesi

13. Geleneksel Turizm Paneli, İstanbul, Türkiye, 11 Nisan 2014, ss.311-320
Kitaplar

Seyahat Deneyiminde Gastronominin Etkisi

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1039-1050, 2024

PASTACILIK TARİHİ, FORMÜLLER VE ÖLÇÜMLER, ISI TRANSFERİ VE PROFESYONEL PİŞİRME BİLİMİ

PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Zengin Burhanettin, Ulema Şevki, Taş Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-24, 2023

Pazarlama Kavramı ve Yiyecek İçecek Pazarlaması

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama, Zengin, Burhanettin; Taş, Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-22, 2022

TURİZM VE DESTİNASYON PAZARLAMASINDA STRATEJİ

TURİZM VE DESTİNASYON PAZARLAMASI, Ünal,Aydın; Çelen,Onur, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.143-160, 2022 Creative Commons License

DESTİNASYON PAZARLAMASINA YÖNELİK PAYDAŞ ANALİZİ: ERZİNCAN KEMALİYE ÖRNEĞİ

DESTİNASYON KONULU GÜNCEL ARAŞTIRMALAR II, Ünal, Aydın, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.303-364, 2021

Destinasyon Sürdürülebilirliğine Yönelik Paydaş Analizi: Erzincan/Kemaliye Örneği

DESTİNASYON KONULU GÜNCEL ARAŞTIRMALAR I, Ünal, Aydın, Editör, çizgi, İstanbul, ss.445-472, 2021

Saklı Kalmış Cennet ve Antik Bir Kent Köyceğiz

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Başar, Fatma Türkmendağ Tuba, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-256, 2020
Ansiklopedide Bölümler
Metrikler

Yayın

33

Atıf (Scholar)

129

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

34

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

44

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları