Yayınlar & Eserler

Makaleler 25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (16)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Erzincan ili yöresel mutfak kültürünün yerel halk tarafından tanınırlığının değerlendirilmesi

IV. International Sustainable Tourism Congress Aksaray/Türkiye, Aksaray, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2024, cilt.1, ss.183-195, (Tam Metin Bildiri)

2. Gastronomy tourism potential of Kemaliye destination

IV. International Sustainable Tourism Congress Aksaray/Türkiye, Aksaray, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2024, ss.183, (Özet Bildiri)

3. Sosyal Medyanın Seyahat Ürünü Tanıtımındaki İletişim Etkinliğinin Değerlendirilmesi: Instagram Örneği

8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi-IWACT, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.66-76, (Tam Metin Bildiri)

4. Seyahat Deneyiminde Gastronominin Etkisi

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.69-70, (Özet Bildiri)

5. THE EVALUATION OF THE ANCIENT CITY OF KROM WITHIN THE SCOPE OF CULTURAL HERITAGE TOURISM

Sustainable Tourism, Heritage Management and the Cultural and Creative Industries: Creating New Investment Opportunities at Places of Cultural Significance, Tulcea, Romanya, 8 - 09 Haziran 2023, ss.27-34, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. Turist Rehberliği Öğrencilerinin İşsizlik Kaygısı Durumlarının Değerlendirilmesi

7. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi, Muğla, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.301-318, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. TURİST REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNİN İŞSİZLİK KAYGISI DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

7th INTERNATIONAL CONGRESS OF EURASIAN SOCIAL SCIENCES, Muğla, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.301-318, (Tam Metin Bildiri)

8. Hizmet Kalitesi, Müşteri Memnuniyeti ve Tavsiye Etme Niyeti: Ergan Dağı Kayak Merkezi Örneği

22. Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, ss.939-956, (Tam Metin Bildiri)

9. Sakarya Destinasyonunun Günübirlik ve Hafta Sonu Turları Açısından Değerlendirilmesi

13. Geleneksel Turizm Paneli, İstanbul, Türkiye, 11 Nisan 2014, ss.311-320, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 11

1. Seyahat Deneyiminde Gastronominin Etkisi

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1039-1050, 2024

2. Seyahat Deneyiminde Gastronominin Etkisi

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1039-1050, 2024

4. PASTACILIK TARİHİ, FORMÜLLER VE ÖLÇÜMLER, ISI TRANSFERİ VE PROFESYONEL PİŞİRME BİLİMİ

PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Zengin Burhanettin, Ulema Şevki, Taş Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-24, 2023

6. TURİZM VE DESTİNASYON PAZARLAMASINDA STRATEJİ

TURİZM VE DESTİNASYON PAZARLAMASI, Ünal,Aydın; Çelen,Onur, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.143-160, 2022 Creative Commons License

7. Pazarlama Kavramı ve Yiyecek İçecek Pazarlaması

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama, Zengin, Burhanettin; Taş, Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-22, 2022

9. DESTİNASYON PAZARLAMASINA YÖNELİK PAYDAŞ ANALİZİ: ERZİNCAN KEMALİYE ÖRNEĞİ

DESTİNASYON KONULU GÜNCEL ARAŞTIRMALAR II, Ünal, Aydın, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.303-364, 2021

10. Destinasyon Sürdürülebilirliğine Yönelik Paydaş Analizi: Erzincan/Kemaliye Örneği

DESTİNASYON KONULU GÜNCEL ARAŞTIRMALAR I, Ünal, Aydın, Editör, çizgi, İstanbul, ss.445-472, 2021

11. Saklı Kalmış Cennet ve Antik Bir Kent Köyceğiz

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Başar, Fatma Türkmendağ Tuba, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-256, 2020
Ansiklopedide Bölümler 6
Metrikler

Yayın

52

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

143

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

48

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

90

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

65

Toplam Atıf Sayısı

204

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları