Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GIDA MEVZUATI VE MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.285-292

Antibacterial Activity Of Thymus Migricus Essentıal Oils

2. BİLSEL INTERNATIONAL TRUVA SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS 16-17 DECEMBER ÇANAKKALE / TURKEY, Çanakkale, Türkiye, 17 Aralık 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Erzincan’a Özgü Bir Tatlı ‘’Kasefe’’

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Kitap & Kitap Bölümleri

Süt Ürünleri ve Mikrobiyota

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III, ÇAKIR YUSUF, Editör, İksad International Publisig House, ss.93-112, 2025

SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II, Çakır, Yusuf, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.121-141, 2023

PROBİYOTİK SÜT ÜRÜNLERİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çakır, Yusuf, Editör, PROBİYOTİK SÜT ÜRÜNLERİ, Ankara, ss.109-130, 2022
Metrikler

Yayın

15

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları