Desteklenen Projeler
-
2024 - 2025 Piyasada probiyotik olarak satılan gıdaların probiyotik özelliklerini incelenmesi
-
2015 - 2018 PROBİYOTİK VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLİ YOĞURT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE UYGUN SUŞLARLA ÜRETİLEN YOĞURT ÖRNEKLERİNİN MİKROBİYOLOJİK VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2015 - 2016 I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNCÜ A. (Yürütücü), GÜNEŞ E., ALAGÖZ G., CANBABA İ. E., BOROĞLU A., BAŞAR B., et al.
-
2011 - 2012 Geleneksel ve Endüstriyel Olarak Üretilen Salamura Asma Yapraklarının Mikroflorasının Belirlenmesi