-
2012 - 2020 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
-
2010 - 2012 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2002 - 2006 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2020 Doktora
Probiyotik Ve Antioksidan Özellikli Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İdentifiye Edilen Suşlarla Üretilen Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2012 Yüksek Lisans
Geleneksel Ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikroflorasının Belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
B2 Orta Üstü İngilizce