SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Molecular Characterization of the Yeast Isolates Originating from Turkish Autochthonal Product, Brined Grapeleaves
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING RESEARCH & TECHNOLOGY
, cilt.9, sa.7, ss.883-886, 2020 (Hakemli Dergi)
Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods
ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY
, cilt.45, sa.1, ss.15-19, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yeni bir Dondurma Çeşidi üretiminde Kumkuat (Fortunella margarita)’ın kulanım alanları
5. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014
GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Erzincan’a Özgü Bir Tatlı ‘’Kasefe’’
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014