Publications & Works

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

GIDA MEVZUATI VE MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Turkey, 16 - 18 October 2024, pp.285-292, (Full Text)

ANTIBACTERIAL ACTIVITY OF THYMUS MIGRICUS ESSENTIAL OILS

2. BİLSEL INTERNATIONAL TRUVA SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, Çanakkale, Turkey, 16 - 17 December 2023, pp.586-593, (Full Text)

Antibacterial Activity Of Thymus Migricus Essentıal Oils

2. BİLSEL INTERNATIONAL TRUVA SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS 16-17 DECEMBER ÇANAKKALE / TURKEY, Çanakkale, Turkey, 17 December 2023, (Full Text) Creative Commons License Sustainable Development

GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 17 - 19 April 2014, (Summary Text)

Erzincan’a Özgü Bir Tatlı ‘’Kasefe’’

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 17 - 19 April 2014, (Summary Text)
Books

Süt Ürünleri ve Mikrobiyota

in: SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR III, ÇAKIR YUSUF, Editor, İksad International Publisig House, pp.93-112, 2025

SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ

in: Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II, Çakır, Yusuf, Editor, İksad Yayınevi, Ankara, pp.121-141, 2023

PROBİYOTİK SÜT ÜRÜNLERİ

in: SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çakır, Yusuf, Editor, PROBİYOTİK SÜT ÜRÜNLERİ, Ankara, pp.109-130, 2022
Metrics

Publication

16

Citation (Scopus)

5

H-Index (Scopus)

1

Citiation (TrDizin)

2

H-Index (TrDizin)

1

Citiation (Sum Other)

2

Project

4

Open Access

1
UN Sustainable Development Goals