Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
ESCI (1)
Scopus (10)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (4)
1. Comparative Analysis of Nutritional, Physicochemical, Microbiological,and Sensorial Characteristics of Dairy Yogurts Containing Probiotic Bacteria and Sandalwood Essential Oil Versus Plant-Based Yogurts Made From Lupine Milk
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.127, sa.e202400147, ss.1-17, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
4. Determining the Mental Status, Sleep Quality, and Eating Behaviors of University Students During the COVID-19 Pandemic: A Cross-Sectional Study
Journal of the American Psychiatric Nurses Association
, cilt.30, sa.4, ss.785-798, 2024 (SCI-Expanded, SSCI, Scopus)
10. Erzincan Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
Black Sea Journal of Agriculture
, cilt.2, sa.3, ss.119-125, 2019 (Hakemli Dergi)
11. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ
Black Sea Journal of Agriculture
, cilt.2, sa.3, ss.119-125, 2019 (Hakemli Dergi)
13. Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi
Arthropod Structure
, cilt.12, sa.1, ss.263-273, 2019 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
14. Süt ve Süt Ürünleri Tüketiminde Tüketici Tercihlerini Etkileyen Faktörler: Erzincan İli Örneği
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ *
, cilt.28, sa.1, ss.70-77, 2018 (Scopus, TRDizin)
16. beta-Carotene Contents and Quality Properties of Set Type Yoghurt Supplemented with Carrot Juice and Sugar
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.38, sa.3, ss.1155-1163, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
13
1. Seasonal Variations of Fatty Acid Composition and Conjugated Linoleic Acid Content in Grazing Akkaraman Sheep and Hair Goat Milk Fat
International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry (ICABGEH-18), 26 - 28 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
2. Üniversite Öğrencilerinde Yeme Tutumu ile Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
1. Uluslararası, 2. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi, 23 - 26 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
3. A Case Study on Red Meat Consumption Habits and Preference of Imported Red Meatin Erzincan
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, 26 - 28 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
5. . Effects of the central system on food intake and body weight.
Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68, (Özet Bildiri)
6. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203, (Özet Bildiri)
7. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.203, (Özet Bildiri)
11. The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period
XI. Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
