Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 Sürk (Moldy Cheese) Traditional Cheese
Katılımcı
Sarajevo, Bosna-Hersek
-
01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 A Traditional Flour Meal from Urartus to Us
Katılımcı
Sarajevo, Bosna-Hersek
-
01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010 The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period
Katılımcı
Al-Khârijah, Mısır
-
01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009 Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009 Breadmaking with chickpea dough
Katılımcı
Antalya, Türkiye