Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
ESCI (1)
Scopus (10)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Seasonal Variations of Fatty Acid Composition and Conjugated Linoleic Acid Content in Grazing Akkaraman Sheep and Hair Goat Milk Fat

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry (ICABGEH-18), 26 - 28 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

2. Üniversite Öğrencilerinde Yeme Tutumu ile Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi

1. Uluslararası, 2. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi, 23 - 26 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. . Effects of the central system on food intake and body weight.

Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68, (Özet Bildiri)

6. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203, (Özet Bildiri)

7. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.203, (Özet Bildiri)

8. Biotechnological production and application of betalain pigments for food plants

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

9. Sürk (Moldy Cheese) Traditional Cheese

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.175, (Özet Bildiri)

10. A Traditional Flour Meal from Urartus to Us

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.62, (Özet Bildiri)

11. The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period

XI. Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

12. Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009 - 29 Mayıs 0209, ss.279-280, (Tam Metin Bildiri)

13. Breadmaking wıth chickpea dough

The 3rd International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.58, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

29

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

8

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

6

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları