Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Seasonal Variations of Fatty Acid Composition and Conjugated Linoleic Acid Content in Grazing Akkaraman Sheep and Hair Goat Milk Fat

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry (ICABGEH-18), 26 - 28 Eylül 2018

. Effects of the central system on food intake and body weight.

Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68

Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203

Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.203

Biotechnological production and application of betalain pigments for food plants

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231 identifier

Sürk (Moldy Cheese) Traditional Cheese

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.175

A Traditional Flour Meal from Urartus to Us

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.62

The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period

XI. Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.1

Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009 - 29 Mayıs 0209, ss.279-280

Breadmaking wıth chickpea dough

The 3rd International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.58

Metrikler

Yayın

26

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

23

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları