-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2018 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2015 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2015 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Ölçme Değerlendirme Kurulu Üyesi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Enstitü Müdürü
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2023 - 2023 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2018 - 2022 Enstitü Müdür Yardımcısı
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü
-
2016 - 2017 Dekan Yardımcısı
Erzincan Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi
-
2015 - 2016 Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Erzincan Üniversitesi, Sağlık Yüksekokulu
-
2011 - 2014 Dekan Yardımcısı
Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2023 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ, Gıda ve Tarımsal Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
2023 - Devam Ediyor ı Akademik Bilim, Sanat ve Spor Ödülleri Başvuru Değerlendirme Komisyonu Görevlendirme
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ, BESLENME VE DİYETETİK
-
2023 - Devam Ediyor ERASMUS PROGRAMI UYUM KOMİSYONU
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ , BESLENME VE DİYETETİK
-
2023 - Devam Ediyor MEZUN İZLEM KOMİSYONU
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ , BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
-
2023 - Devam Ediyor ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
-
2023 - Devam Ediyor KRİTER KOMİSYONU
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ, BESLENME VE DİYETETİK
-
2023 - Devam Ediyor LİSANÜSTÜ EĞİTİM KOMİSYONU
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
-
2022 - Devam Ediyor AKADEMİK TEŞVİK KOMİSYON ÜYESİ
Üniversite, ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
-
2023 - 2023 Anadolu Üniversiteler Birliği ARGE PROJE PAZARI HAKEM
Üniversite, TOKAT ÜNİVERSİTESİ , BESLENME VE DİYEYETETİK BÖLÜMÜ
-
2006 - 2010 Sorumlu Yönetici
Filiz Gıda
-
Yüksek Lisans Proje Yönetimi 1
-
Lisans SEMİNER I
-
Yüksek Lisans Sağlıklı Gıda Tasarımı
-
Lisans Besin Kimyası ve Analizleri
-
Lisans Seminer 1
-
Lisans Seminer 2
-
Yüksek Lisans Besleyici ve Sağlıklı Gıda Tasarımı
-
Lisans Toplu Beslenme Sistemleri Uygulaması
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Lisans Girişimcilik ve Proje Kültürü
-
Lisans Seminer 1
-
Yüksek Lisans iLERİ BESİN KİMYASI
-
Yüksek Lisans Besleyici ve Sağlıklı Gıda Tasarımı
-
Lisans Besin Kimyası ve Analizleri 2
-
Lisans Besin Kimyası ve Analizleri 1
-
Lisans Toplu Beslenme Sistemleri Uygulaması
-
Lisans Sağlıklı Besin Seçimi
-
Lisans Klinik Beslenme Erişkin Uygulaması
-
Lisans Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması
-
Yüksek Lisans Süt Kimyası
-
Lisans KLİNİKTE ÇOCUK BESLENME UYGULAMASI II
-
Lisans Sağlıklı Besin Seçimi
-
Lisans BESİN KİMYASI VE ANALİZLER I
-
Lisans Toplum Sağlığında Beslenme Uygulaması
-
Yüksek Lisans Besleyici ve Sağlıklı Gıda Tasarımı
-
Yüksek Lisans Süt Kimyası
-
Lisans BESLENME İLKELERİ II
-
Lisans BESİN KONTROLÜ VE MEVZUATI
-
Lisans Beslenme İlkeleri (II A- II B)
-
Lisans BESLENME İLKELERİ
-
Lisans beslenme ilkeleri
-
Lisans BESİN MİKROBİYOLOJİ
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Lisans Besin Mikrobiyolojisi
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans GM303 Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Kantaron uçucu yağı ile kabak çekirdeği ununun farklı konsantrasyonları kullanılarak üretilen vegan amaranth sütlerinin fiziko-kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
, Yangılar F. (Danışman)
E.ŞENYURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Deprem Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçlarına Yönelik Nutrisyonel Depremzede Barının Üretilmesi: Biyoaktif, Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yangılar F. (Danışman)
M.DİLARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Vegan sporculara yönelik B12, L-karnitin ve lupin unu ile zenginleştirilmiş ceviz sütü tozunun kalite parametrelerinin belirlenmesi
Yangılar F. (Danışman)
H.KÜBRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Ağırlık Yönetiminde İştah Kontrolü Üzerine Olumlu Etkileri Olan Bazı Bitkilerden Yeni Bir Bitki Çayı Formülasyonunun Geliştirilmesi
Yangılar F. (Danışman)
T.ÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Farklı Konsantrasyonlarda Peynir Altı Suyuyla Üretilen Kombu Çayının Mormiks ve Dut Tozuyla Fonksiyonel Hale Getirilmesi
Yangılar F. (Danışman)
E.BEBEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Akçaağaç şurubu ile tatlandırılan yoğurtların kalite özellikleri üzerine Chlorella vulgaris'in etkisi
Yangılar F. (Danışman)
Z.TUBA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023
-
AD Scientific Index 2025 World Scientist and University Rankings
Kurumsal Temsil, AD Scientific Index Ltd., Türkiye, Ankara, 2019 - 2024 -
Yöresel Ürün Üreticileri Çalıştay Grubu
Kurumsal Temsil, Üniversite-Valilik, Türkiye, Erzincan, 2023 - 2023