Dr. Öğr. Üyesi KADİR ÇEBİ


Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Toplum Beslenmesi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: kcebi@erzincan.edu.tr
İş Telefonu: +90 446 226 5861 Dahili: 15012
Web: https://avesis.ebyu.edu.tr/kcebi
Ofis: Sağlık Bilimleri Fakültesi

Metrikler

Yayın

29

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

8

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

6

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2010 - 2014

2010 - 2014

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2006 - 2009

2006 - 2009

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2001 - 2005

2001 - 2005

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Doktora

Nohut Mayası ve Hamurundan Laktik Asit Bakterileri Suşlarının Ekmeğin Uçucu Profili ve Diğer Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği

2009

2009

Yüksek Lisans

Nohut mayası ve hamurundan laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve identifikasyonu

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

SPORTİF FAALİYETLER KOMİSYONU BAŞKANI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

REHBERLIK DANIŞMANLIK VE BURS KOMISYONU BAŞKANI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

ERASMUS PROGRAMI UYUM KOMİSYONU BAŞKANI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

EĞITIM KOMISYONU ÜYESİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

STRATEJIK PLAN İZLEM VE DEĞERLENDIRME KOMISYONU ÜYESİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

ÖLÇME VE DEĞERLENDIRME KOMISYONU ÜYESİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

AKREDİTASYON KOMİSYONU ÜYESİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2017 - 2022

2017 - 2022

Fakülte Kurulu Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2017 - 2022

2017 - 2022

Bölüm Başkanı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

2012 - 2015

2012 - 2015

MYO Müdür Yardımcısı

Erzincan Üniversitesi

2011 - 2015

2011 - 2015

Bölüm Başkanı

Erzincan Üniversitesi

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Fonksiyonel Besinler ve Sağlık

Gıda Katkı Maddeleri Kullanımında Son Gelişmeler

Lisans

Lisans

Toplu Beslenme Sistemleri Uygulaması

Toplu Beslenme Sistemleri 1

Fonksiyonel Besinler

Toplu Beslenme Sistemleri 2

Makaleler

Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
ESCI (1)
Scopus (10)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (4)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. Seasonal Variations of Fatty Acid Composition and Conjugated Linoleic Acid Content in Grazing Akkaraman Sheep and Hair Goat Milk Fat

ÖZYÜREK S., ÇEBİ K.

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry (ICABGEH-18), 26 - 28 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

2. Üniversite Öğrencilerinde Yeme Tutumu ile Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi

HACIHASANOĞLU AŞILAR R., YILDIRIM A., ÇEBİ K., ŞAHİN H.

1. Uluslararası, 2. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi, 23 - 26 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2016

2016

5. . Effects of the central system on food intake and body weight.

YANGILAR F., ÇEBİ K.

Food Safety, Processing & Technolology December, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 07 Aralık 2016, ss.68, (Özet Bildiri)

2016

2016

6. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

ÇEBİ K., YANGILAR F.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.203, (Özet Bildiri)

2016

2016

7. Bitkisel Bir Nutrasötik Olan Ginseng ve Toplum İçin Önemi.

ÇEBİ K., YANGILAR F.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.203, (Özet Bildiri)

2016

2016

8. Biotechnological production and application of betalain pigments for food plants

ÇEBİ K., YANGILAR F.

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

2015

2015

9. Sürk (Moldy Cheese) Traditional Cheese

AYDIN F., ÇEBİ K.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.175, (Özet Bildiri)

2015

2015

10. A Traditional Flour Meal from Urartus to Us

AYDIN F., ÇEBİ K.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.62, (Özet Bildiri)

2010

2010

11. The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period

CAKMAKCI S., ERKAYA T., TAHMAS-KAHYAOGLU D., ÇEBİ K.

XI. Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

12. Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı

AYDIN F., ÇEBİ K.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009 - 29 Mayıs 0209, ss.279-280, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

13. Breadmaking wıth chickpea dough

ÇEBİ K., AYDIN F.

The 3rd International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.58, (Özet Bildiri)

Desteklenen Projeler



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

Sürk (Moldy Cheese) Traditional Cheese

Katılımcı

Sarajevo-Bosna-Hersek

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

A Traditional Flour Meal from Urartus to Us

Katılımcı

Sarajevo-Bosna-Hersek

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010

The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period

Katılımcı

Al-Khârijah-Mısır

01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009

01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009

Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009

01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009

Breadmaking with chickpea dough

Katılımcı

Antalya-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 7

h-indeksi (WOS): 2