Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Erzincan ili yöresel mutfak kültürünün yerel halk tarafından tanınırlığının değerlendirilmesi

IV. International Sustainable Tourism Congress Aksaray/Türkiye, Aksaray, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2024, cilt.1, ss.183-195

Technology Use in Restaurants: A Retrospective Bibliometric Analysis

MTCON’24 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, İstanbul, Türkiye, 30 Nisan 2024

Turist Rehberliği Öğrencilerinin İşsizlik Kaygısı Durumlarının Değerlendirilmesi

7. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi, Muğla, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.301-318 Sürdürülebilir Kalkınma

TURİST REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNİN İŞSİZLİK KAYGISI DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

7th INTERNATIONAL CONGRESS OF EURASIAN SOCIAL SCIENCES, Muğla, Türkiye, 27 Nisan 2023, ss.301-318

E-Ticaretten E-Turizme COVID-19 Yansımaları Sektörel Bir Değerlendirme

Conference On Managing Tourism Across Continentes (MTCON), Türkiye, 1 - 03 Nisan 2021, ss.650-665 Sürdürülebilir Kalkınma

DESTİNASYON MARKA KİMLİĞİ OLUŞTURULMASINDA SEMBOLLER: ERZİNCAN LOGOLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Online, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, sa.1220, ss.1384-1410 Creative Commons License

ERZİNCAN İLİNİN MACERA TURİZMİ POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 27 Eylül - 01 Ekim 2016, cilt.2, ss.1075-1084

Yükseköğretimde Hizmet Kalitesinin Ölçülmesi Turizm Öğrencileri Bakışaçıları

I. EURASIA INTERNATIONAL TOURISM CONGRESS, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizm ve Terör

Turizm ve Terör, Prof. Dr. Muharrem TUNA,Araş. Gör. Funda Aldoğan Şenol, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.24-54, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Doğu Anadolu Bölgesi -1 (Erzincan ve Bingöl)

Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, Dr. Erkan Denk, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.193-210, 2023

Erzincan

Turist Rehberleri İçin Anadolu’nun Somut Olmayan Kültürel Mirası, Türker Ali, Kurt Sinan, Köksal Gökhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.179-191, 2023

Erzincan

Turist Rehberleri İçin Anadolu’nun Somut Olmayan Kültürel Mirası, Türker, Ali; Kurt, Sinan; Köksal, Gökhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.179-191, 2023

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Dijital Pazarlama ve Teknoloji

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama, Burhanettin Zengin,Muhammed Taş, Editör, Paradigm Press Ltd., Çanakkale, ss.211-243, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

ERZURUM: UZUNDERE

YAVAŞ TURİZM VE TÜRKİYE’DEKİ YAVAŞ TURİZM DESTİNASYONLARI, Prof. Dr. Zafer Öter Dr. Öğr. Üyesi Yurdanur Yumuk, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.441-457, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Turist Rehberliği ve Teknolojik Gelişmeler

Örnek Olaylarla Turist Rehberliği, Dr. Ertuğrul Düzgün, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.285-305, 2020

Responsible Tourism Concepts Practices

Detay Yayıncılık, Ankara, 2019

MARKA KENTLER VE SEMBOL YAPILARI

DETAY YAYINCILIK, Ankara, 2019

FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE

New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences, Sönmez S., Özçoban E., Balkan D., Karakuş H., Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, New York, ss.315-328, 2019 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Turizm: Erzincan’ın Doğal ve Kültürel Değerleri

Erzincan 2019, Hüsrev AKIN, Editör, ERZİNCAN VALİLİĞİ YAYINI, Erzincan, ss.505-520, 2019

Turist Rehberleri Odalarında Kurumsal Sosyal Sorumluluk Uygulamaları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler'de Akademik Araştırmalar-6, Erdoğan T., Atayeter Y., Yıldız S., Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.265-275, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Grup Bileti

Detay Yayınları, ss.256, 2022

Sultan Melik Türbesi

Detay Yayınları, ss.147, 2022

Altıntepe Kalesi

Detay Yayıncılık, ss.285-286, 2022

Erzincan

Detay Yayınları, ss.267-269, 2022

Birinci Mevki

Detay Yayınları, ss.135, 2022

Metrikler

Yayın

36

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

3

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları