Articles Published in Other Journals
6
Food Poisoning at Hotels, Tripadvisor Reviews in Türkiye
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.12, no.3, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
A Study on Service Quality, Customer Satisfaction and Recommendation Intention at Ergan Mountain Ski Center
Turizm Akademik Dergisi
, vol.11, no.1, pp.81-96, 2024 (Peer-Reviewed Journal)
Kariyer Algısı ve Sektörde Kalma Niyeti İlişkisinde COVID-19 Korkusunun Düzenleyici Rolü
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, vol.5, no.1, pp.338-354, 2022 (Peer-Reviewed Journal)

KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELERİN ENGELLİ TURİST ZİYARETİNE UYGUNLUĞUNU BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Erzincan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, vol.7, no.1, pp.1-16, 2014 (Peer-Reviewed Journal)

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
9
Technology Use in Restaurants: A Retrospective Bibliometric Analysis
MTCON’24 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, İstanbul, Turkey, 30 April 2024, (Summary Text)
Books
13
Turizm ve Terör
in: Turizm ve Terör, Prof. Dr. Muharrem TUNA,Araş. Gör. Funda Aldoğan Şenol, Editor, Detay Yayınevi, Ankara, pp.24-54, 2023

DOGU ANADOLU BOLGESI
in: TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ VE PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ, ERKAN DENK, Editor, Nobel Yayıncılık, Ankara, pp.193-207, 2023
Turizm ve Sanat
Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 2020
Responsible Tourism Concepts Practices
Detay Yayıncılık, Ankara, 2019
MARKA KENTLER VE SEMBOL YAPILARI
DETAY YAYINCILIK, Ankara, 2019
Turizm: Erzincan’ın Doğal ve Kültürel Değerleri
in: Erzincan 2019, Hüsrev AKIN, Editor, ERZİNCAN VALİLİĞİ YAYINI, Erzincan, pp.505-520, 2019
Episodes in the Encyclopedia
7
Grup Bileti
Detay Yayınları, pp.256, 2022
Sultan Melik Türbesi
Detay Yayınları, pp.147, 2022
Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Detay Yayınları, pp.272, 2022
Altıntepe Kalesi
Detay Yayıncılık, pp.285-286, 2022
Birinci Mevki
Detay Yayınları, pp.135, 2022
Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Detay Yayıncılık, pp.516-516, 2019