Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİCİLERİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN BİLGİSİ VE MENÜLERİNDE YER VERME DURUMLARI ŞARKÖY ÖRNEĞİ

The International Scientific Research Congress Dedicated to the 30th Anniversary of Baku Eurasia University, Baku, Azerbaycan, 27 Nisan 2022, (Tam Metin Bildiri)

2. TURİZM İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YER ALAN COĞRAFİ İŞARET ALMA POTANSİYELİNE SAHİP GASTRONOMİK ÜRÜNLER ŞARKÖY ÖRNEĞİ

The International Scientific Research Congress Dedicated to the 30th Anniversary of Baku Eurasia University, Baku, Azerbaycan, 27 Nisan 2022, (Tam Metin Bildiri)

3. Turi̇zm İşletmeleri̇ Menüleri̇nde Yer Alan Coğrafi̇ İşaret Alma Potansi̇yeli̇ne Sahi̇p Gastronomi̇k Ürünler: Şarköy Örneği̇

International Scientific Research Congress Dedicated to The 30th Anniversary of Baku Eurasia University, Baku, Azerbaycan, 27 Nisan 2022, ss.1512-1522, (Tam Metin Bildiri)

4. Halal Gastronomy: A Research from Istanbul Luxury Hotels

I International Mesopotamia Tourism Congress (2021), Mardin, Türkiye, 28 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 4

1. Helal Gastronomi: İstanbul Örnekli Bir Araştırma1

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I, Gençer Kansu, Yazıt Hasibe, Editör, Özgür yayınları, Gaziantep, ss.45-68, 2024

2. ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN TATARLARIN YEMEK KÜLTÜRÜ

AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ-3, SEÇİM YILMAZ, BAYRAKCI SELMAN, USLU CEMİL, ARAS SERCAN, Editör, Necmettin Erbakan University Press, Konya, ss.257-272, 2024

3. ESKİŞEHİR'DE YAŞAYAN TATARLARIN YEMEK KÜLTÜRÜ

AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ-3, SEÇİM YILMAZ, BAYRAKCI SELMAN, USLU CEMİL, ARAS SERCAN, Editör, Neu Press, Konya, ss.257-272, 2024

4. Silivri İlçesinde Yer Alan Restoranların Tripadvisor Yorumlarının İçerik Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi

Pazarlama ve Turizm: Alternatif Konular, KAVACIK ZAFER Saadet, YETİŞ Zekeriya, YILMAZ Mustafa, Editör, Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, Konya, ss.139-160, 2021
Metrikler

Yayın

17

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

2

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları