-
2020 - Devam Ediyor Ön Lisans
Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Türkiye
-
2019 - 2021 Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Türkiye
-
2006 - 2010 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2002 - 2006 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1996 - 2000 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2009 Doktora
Farklı probiyotik bakterileri ve geleneksel peynir kültürleri kullanılarak üretilen beyaz peynirin depolama periyodu boyunca çeşitli kalite niteliklerinin incelenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda
-
2003 Yüksek Lisans
Oltu ve Şenkaya yöresinde üretilen Karın Kaymağı peynirinin fabrika şartlarında üretimi ve bu peynirlerin bazı mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda
-
C1 İleri İngilizce