Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2012 - 2020 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

  • 2010 - 2012 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2002 - 2006 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2020 Doktora

    Probiyotik Ve Antioksidan Özellikli Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İdentifiye Edilen Suşlarla Üretilen Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 2012 Yüksek Lisans

    Geleneksel Ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikroflorasının Belirlenmesi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce