SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
BİTKİSEL BAZLI GIDA KATKI MADDELERİNİN GIDALARDA KULLANIMI
INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 01 Aralık 2023 - 02 Ocak 2024, cilt.1, ss.638-347
BACTERIOPHAGES AND INDUSTRIAL USAGE AREAS
ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, cilt.1, ss.471-480
Adölesanlarda Sınav Kaygısı ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019
Adölesanlarda Okul Performansına Etki Eden Faktörler ve Besin Destekleri Kullanım Durumunun Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, ss.213-222
Yetişkinlerde Boyun Çevresi ile Metabolik Sendrom ve Kardiyovasküler Risk Faktörleri İlişkisinin Değerlendirilmesi
2.Uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 10 - 12 Aralık 2019
Yetişkin Bireylerde Obezite, Duygusal Yeme ve Depresyon Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
2.Uluslarası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 10 - 12 Aralık 2019
SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SAĞLIKLI BESLENME TAKINTISI DURUMLARININ VE OBEZİTE ÖNYARGILARININ İNCELENMESİ: KESİTSEL BİR ÇALIŞMA
2. Uluslar arası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26 - 30 Eylül 2019, ss.601-611
ÜNİVERSİTE ÖĞ RENCİLERİNİN YEME DAVRANIŞLARI, ORTOREKSİYA NERVOZA VE VÜCUT MEMNUNİYETLİK DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26 - 30 Eylül 2019, ss.816-829
Kefir Mikroflorasında Bulunan Mayaların Polimeraz Zincir Reaksiyonu- Denatüre Gradient Jel Elektroforez (PCR-DGGE) Yöntemi ile Belirlenmesi
. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.1, sa.1, ss.1-10
An application of analysis to profile the lactic acid bacteria population in kefir
International Symposium on Biotechnology: developments and Trends, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10
PCR-DGGE analysis of the microbial ecology of Turkish sausage (sucuk)
53rd Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Copenhagen, Danimarka, 17 - 21 Ağustos 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10
Fermente Ürünlerin Mikroflorasının Tespitinde PCR-DGGE Yöntemi
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10
Gıda Kaynaklı Patojenlerin Real-Time PCR Tekniği ile Belirlenmesinde Kullanılan Canlı/Ölü Hücre Ayrım Yöntemleri
3. Ulusal Vet. Gıda Hij. Kong., Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10
Kitap & Kitap Bölümleri
BİTKİSEL ÜRÜNLER İN ANTİMİKROBİYOLOJİK AJAN OLARAK KULLANIMI
BİTKİSEL ÜRÜNLERİN GIDALARDA KULLANIMI
, Fadime SEYREKOĞLU & Sultan ACUN, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.39-69, 2023