Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

BİTKİSEL BAZLI GIDA KATKI MADDELERİNİN GIDALARDA KULLANIMI

INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 01 Aralık 2023 - 02 Ocak 2024, cilt.1, ss.638-347

MİKROBİYAL GIDALARIN SÜRDÜREBİLİR BESLENMEYE ETKİLERİ

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 11 Kasım 2023, cilt.1, ss.402-409

POPULAR TYPES OF DIETS

GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 11 Kasım 2023, cilt.1, ss.395-401

EFFECTS OF EDIBLE MEDICINAL MUSHROOMS ON DEPRESSION

2. INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.481-486

BACTERIOPHAGES AND INDUSTRIAL USAGE AREAS

ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, cilt.1, ss.471-480

BASIC FEATURES OF HOLISTIC NUTRITION AND ITS RELATIONSHIP WITH DISEASES

7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL & HEALTH SCIENCES, Ordu, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2023, ss.944-951

THE RELATIONSHIP BETWEEN CANCER RISK AND DIET GLYCEMIC INDEX, GLYCEMIC LOAD, INSULIN INDEX, AND INSULIN LOAD

GANUD - 3 International Conference On Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2022

THE ROLE OF CHAGA MUSHROOM IN CANCER TREATMENT

GANUD - 3 International Conference On Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2022

THE IMPORTANCE OF NUTRITION IN HEALTHY MENTAL DEVELOPMENT AND IN NEURODEGENERATIVE DISEASES

GANUD-4 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2022

TRADITIONAL FOODS CONSUMED IN EAST ASIAN COUNTRIES AND THEIR HEALTH BENEFITS

International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

ADAPTGENIC NUTRIENTS AND THEIR HEALTH EFFECTS

AHI EVRAN 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kırşehir, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2022

An application of analysis to profile the lactic acid bacteria population in kefir

International Symposium on Biotechnology: developments and Trends, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10

PCR-DGGE analysis of the microbial ecology of Turkish sausage (sucuk)

53rd Int. Cong. of Meat Sci. and Technol., Copenhagen, Danimarka, 17 - 21 Ağustos 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10

Fermente Ürünlerin Mikroflorasının Tespitinde PCR-DGGE Yöntemi

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10

Gıda Kaynaklı Patojenlerin Real-Time PCR Tekniği ile Belirlenmesinde Kullanılan Canlı/Ölü Hücre Ayrım Yöntemleri

3. Ulusal Vet. Gıda Hij. Kong., Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, cilt.1, sa.1, ss.1-10

Kitap & Kitap Bölümleri

BİTKİSEL ÜRÜNLER İN ANTİMİKROBİYOLOJİK AJAN OLARAK KULLANIMI

BİTKİSEL ÜRÜNLERİN GIDALARDA KULLANIMI , Fadime SEYREKOĞLU & Sultan ACUN, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.39-69, 2023

Metrikler

Yayın

35

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

119

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları