-
2022 - 2023 Mor buğday unlu yoğurtların alfaglukozidaz inhibitör aktiviteleri antosiyanin antioksidan fenolik madde ve kalite parametrelerinin tespiti
-
2018 - 2019 Akkaraman Koyununun Sütünde Konjuge Linoleik Asit CLA Oranının Arttırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZYÜREK S. (Yürütücü), ÇEBİ K., GENÇ N., TÜRKYILMAZ D., BALCI Ç.
-
2017 - 2018 Sağlık Bilimleri Fakültesi Laboratuvarları Alt Yapı Projesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Yangılar F., Çebi K., Şahin H., Kılıçgün H., Karahan Yılmaz S., Eskici G.(Yürütücü)
-
2017 - 2018 Kavılca Lifi Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Kalite ve Besinsel Özelliklerinin Tespiti
-
2015 - 2016 Beslenme ve Diyetetik Laboratuarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ESKİCİ G. (Yürütücü), KARAHAN YILMAZ S., YANGILAR F., ÇEBİ K., ŞAHİN H., KILIÇGÜN H.
-
2015 - 2016 Beslenme ve Diyetetik Mutfağının Geliştirilmesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Yangılar F., Çebi K., Şahin H., Kılıçgün H., Karahan Yılmaz S., Eskici G.(Yürütücü)