Arş.Gör.

BETÜL ARSLAN


Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı

Eğitim Bilgileri

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Doktora

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2013 - 2016

2013 - 2016

Yüksek Lisans

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2009 - 2013

2009 - 2013

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

Effect of blueberry extract on oxidative, microbiological and sensory quality of meatballs during frozen storage

ARSLAN B. , IŞIKÇI F., TURGUT S. S. , TAĞI Ş., SOYER A.

4th International Conference on Food Chemistry and Technology, Berlin, Almanya, 5 - 07 Kasım 2018

2017

2017

Physicochemical, Oxidative and Sensory Changes in Chitosan Coated Fermented Turkish Sausage (Sucuk) During Processing and Storage

ARSLAN B. , SOYER A.

19th International Conference on Food Processing and technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, cilt.8, ss.105

2017

2017

Microbiological and physicochemical changes in Turkish fermented sausages (sucuk) coated with chitosan-essential oils

DEMİROK SONCU E., ARSLAN B. , ÇINAR G., ERTÜRK D., SOYER A.

19th International Congress on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, cilt.8, ss.85

2016

2016

EFFECT OF VARYING CHITOSAN CONCENTRATIONS AS A SURFACE FUNGUS INHIBITOR ON MICROBIAL QUALITY OF FERMENTED TURKISH SAUSAGE (SUCUK)

ARSLAN B. , SOYER A.

62nd International Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, ss.20


Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

2017

2017

19th International Conference on Food Processing & Technology

Katılımcı

Paris-Fransa

2016

2016

International Congress of Meat Science and Technology

Katılımcı

--Seçiniz---Tayland

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 12

h-indeksi (WOS): 2