Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. DESTİNASYON MARKA KİMLİĞİ OLUŞTURULMASINDA SEMBOLLER: ERZİNCAN LOGOLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Online, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, sa.1220, ss.1384-1410, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. Kültürel Miras Öğesi Olan Yöresel Yiyecekler Üzerine Bir Araştırma; Erzincan İli, Refahiye İlçesi Örneği

Refahiye Araştırmaları Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 14 - 15 Mart 2019, ss.91-100, (Tam Metin Bildiri)

3. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZİNCAN İLİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNULAN YÖRESEL YEMEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

gazi üniversitesi gastronomi kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.87-1, (Tam Metin Bildiri)

4. Erzincan mutfak kültürüne ait kasafe

4. geleneksel gıda sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. ERZİNCAN YEMEK KÜLTÜRÜ

ERZİNCAN-2019, Akın H,, Editör, T.C. Erzincan Valiliği Yayınları, Ankara, ss.471-483, 2019

2. FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE

New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences, Sönmez S., Özçoban E., Balkan D., Karakuş H., Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, New York, ss.315-328, 2019 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Erzincan Yemek Kültürü

Erzincan 2019, Akın, Hüsrev, Editör, UYUM AJANS, Erzincan, ss.471-486, 2019
Metrikler

Yayın

10

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

8

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları