Öğr. Gör. YENER SİLAHŞÖR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Başar F.
,
Şen N.
,
Silahşör Y.
,
Başar B.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.328-339, 2019 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZİNCAN İLİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNULAN YÖRESEL YEMEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Şen N.
,
Silahşör Y.
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, ss.414-429, 2018 (Hakemli Dergi)
SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME
SİLAHŞÖR Y.
SİMGE AYLIK SİYASET EKONOMİ KÜLTÜR DERGİSİ
, sa.21, ss.25-26, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DESTİNASYON MARKA KİMLİĞİ OLUŞTURULMASINDA SEMBOLLER: ERZİNCAN LOGOLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
ŞEN N.
,
Silahşör Y.
MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Online, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, sa.1220, ss.1384-1410
Kültürel Miras Öğesi Olan Yöresel Yiyecekler Üzerine Bir Araştırma; Erzincan İli, Refahiye İlçesi Örneği
SİLAHŞÖR Y.
,
BAŞAR B.
Refahiye Araştırmaları Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 14 - 15 Mart 2019, ss.91-100
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZİNCAN İLİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNULAN YÖRESEL YEMEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
SİLAHŞÖR Y.
gazi üniversitesi gastronomi kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.87-1
Erzincan mutfak kültürüne ait kasafe
SİLAHŞÖR Y.
4. geleneksel gıda sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri
ERZİNCAN YEMEK KÜLTÜRÜ
BAŞAR B.
,
SİLAHŞÖR Y.
ERZİNCAN-2019, Akın H,, Editör, T.C. Erzincan Valiliği Yayınları, Ankara, ss.471-483, 2019
FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE
ŞEN N.
,
BAŞAR B.
,
Başar F.
,
SİLAHŞÖR Y.
New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences, Sönmez S., Özçoban E., Balkan D., Karakuş H., Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, New York, ss.315-328, 2019
Erzincan Yemek Kültürü
BAŞAR B.
,
SİLAHŞOR Y.
Erzincan 2019, Akın, Hüsrev, Editör, UYUM AJANS, Erzincan, ss.471-486, 2019
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Proje
1
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları