Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DESTİNASYON MARKA KİMLİĞİ OLUŞTURULMASINDA SEMBOLLER: ERZİNCAN LOGOLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Online, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, sa.1220, ss.1384-1410 Creative Commons License

Erzincan mutfak kültürüne ait kasafe

4. geleneksel gıda sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1

Kitap & Kitap Bölümleri

ERZİNCAN YEMEK KÜLTÜRÜ

ERZİNCAN-2019, Akın H,, Editör, T.C. Erzincan Valiliği Yayınları, Ankara, ss.471-483, 2019

FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE

New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences, Sönmez S., Özçoban E., Balkan D., Karakuş H., Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, New York, ss.315-328, 2019 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Erzincan Yemek Kültürü

Erzincan 2019, Akın, Hüsrev, Editör, UYUM AJANS, Erzincan, ss.471-486, 2019

Metrikler

Yayın

10

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları