Lect. YENER SİLAHŞÖR
Home page
Education Information
Research Areas
Academic and Administrative Experience
Publications & Works
Project & Patent & Design
Scientific & Professional Activities
Achievements & Reputation
Announcements & Documents
Contact
Download CV
Türkçe
English
Erzincan Binali Yildirim University
Research Information System
Türkçe
Research Information System
Türkçe
Publications & Works
Publication Network
Articles Published in Other Journals
Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Başar F.
,
Şen N.
,
Silahşör Y.
,
Başar B.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.7, no.1, pp.328-339, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
RESEARCH on LOCAL FOODS SERVED in ERZINCAN FOOD and BEVERAGE BUSINESSES in the CONTEXT OF GASTRONOMY TOURISM
Şen N.
,
Silahşör Y.
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, vol.2, pp.414-429, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME
SİLAHŞÖR Y.
SİMGE AYLIK SİYASET EKONOMİ KÜLTÜR DERGİSİ
, no.21, pp.25-26, 2017 (Non Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
DESTİNASYON MARKA KİMLİĞİ OLUŞTURULMASINDA SEMBOLLER: ERZİNCAN LOGOLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
ŞEN N.
,
Silahşör Y.
MTCON’xx20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Online, Turkey, 2 - 04 September 2020, no.1220, pp.1384-1410
Kültürel Miras Öğesi Olan Yöresel Yiyecekler Üzerine Bir Araştırma; Erzincan İli, Refahiye İlçesi Örneği
SİLAHŞÖR Y.
,
BAŞAR B.
Refahiye Araştırmaları Sempozyumu, Erzincan, Turkey, 14 - 15 March 2019, pp.91-100
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZİNCAN İLİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNULAN YÖRESEL YEMEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
SİLAHŞÖR Y.
gazi üniversitesi gastronomi kongresi, Ankara, Turkey, 22 - 25 March 2018, pp.87-1
Erzincan mutfak kültürüne ait kasafe
SİLAHŞÖR Y.
4. geleneksel gıda sempozyumu, Adana, Turkey, 17 - 19 April 2014, pp.1
Books & Book Chapters
ERZİNCAN YEMEK KÜLTÜRÜ
BAŞAR B.
,
SİLAHŞÖR Y.
in: ERZİNCAN-2019, Akın H,, Editor, T.C. Erzincan Valiliği Yayınları, Ankara, pp.471-483, 2019
FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE
ŞEN N.
,
BAŞAR B.
,
Başar F.
,
SİLAHŞÖR Y.
in: New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences, Sönmez S., Özçoban E., Balkan D., Karakuş H., Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, New York, pp.315-328, 2019
Erzincan Yemek Kültürü
BAŞAR B.
,
SİLAHŞOR Y.
in: Erzincan 2019, Akın, Hüsrev, Editor, UYUM AJANS, Erzincan, pp.471-486, 2019
Metrics
More metrics
Publication
10
Citiation (TrDizin)
3
H-Index (TrDizin)
1
Project
1
Open Access
2
UN Sustainable Development Goals