Education
2022 - Continues
2022 - ContinuesDoctorate
Nevsehir Haci Bektas Veli University, Department Of Caterıng Management, Turkey
2005 - 2011
2005 - 2011Undergraduate
Aydin Adnan Menderes University, School Of Tourısm And Hotel Management, Turkey
2005 - 2011
2005 - 2011Postgraduate
Aydin Adnan Menderes University, Faculty Of Tourısm, Turkey
Dissertations
2014
2014Postgraduate
İstanbul bölgesindeki restoran işletmelerinde yöneticilerin inovasyon anlayışı ve uygulama stratejileri
Research Areas
Social Sciences and Humanities
Academic Positions
2021 - Continues
2021 - ContinuesLecturer
Erzincan Binali Yildirim University, Turizm Ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2015 - 2021
2015 - 2021Lecturer
Kahramanmaras Sutcu Imam University, Socıal Scıences Vocatıonal School, Department Of Hotel, Restaurant And Caterıng
Non Academic Experience
2018 - 2018
2018 - 2018eğitimci
kamek, eğitimci
2014 - 2016
2014 - 2016işletme sormlusu
Free Trade Zone, anadolu catering , yönetim, işletme sormlusu
2014 - 2016
2014 - 2016İŞLETME SORUMLUSU
HAN YEMEKCİLİK, İŞLETME SORUMLUSU
2010 - 2014
2010 - 2014İŞLETME SORUMLUSU
ANADOLU CATERİNG , İŞLETME SORUMLUSU
2012 - 2013
2012 - 2013yüksek lisans öğrenci
Dimitrie Cantemir University, yüksek lisans öğrenci
2009 - 2009
2009 - 2009stajyer
Free Trade Zone, özyol catering, mutfak, stajyer
2008 - 2009
2008 - 2009STAJYER
ÖZYOL CATERİNG, STAJYER
2008 - 2008
2008 - 2008stajyer
Free Trade Zone, clup voyage, servis, stajyer
2007 - 2008
2007 - 2008STAJYER
CLUP VOYAGE OTEL, STAJYER
Courses
Articles Published in Other Journals
2023
2023THE FORGOTTEN TASTE OF ERZINCAN: ZARAFAT
ÖZDOKUR S.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , 2023 (Peer-Reviewed Journal)
2022
2022Erzincan yöre mutfağının vejetaryen mutfağı kapsamında incelenmesi
ÖZDOKUR S.
tourism and recreation
, vol.4, no.2, pp.72-80, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
2019
2019İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı
ÖZDOKUR S.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1, pp.279-303, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
2018
20183. REGİONAL TIAFTMEETİNG IN TURKEY
ÖZDOKUR S., ÖZDOKUR K. V.
ASSESSMENT OF THE EFFECT OF DIFFERENT COOKING TECHNIQUESON ARSENIC AND CADMIUM CONTENT OF RICE MEALS, Nevşehir, Turkey, 18 October 2018, (Summary Text)
Books
2023
2023Gastronomy tourism in Japanese culinary culture
ÖZDOKUR S.
in: Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D, Editor, RA Academic Publishing, pp.48-67, 2023
2023
2023PASTACILIK TARİHİ, FORMÜLLER VE ÖLÇÜMLER, ISI TRANSFERİ VE PROFESYONEL PİŞİRME BİLİMİ
ÖZDOKUR S., TAŞ M.
in: PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Zengin Burhanettin, Ulema Şevki, Taş Muhammed, Editor, Paradigma Akademi, Çanakkale, pp.1-24, 2023
2022
2022yiyecek içecek işletmeleri için çağdaş pazarlama yöntemleri
ÖZDOKUR S.
in: yiyecek içecek pazarlaması, prof.dr. burhanettin zengin, Dr. muhammed taş, Editor, paradigma akademi, Çanakkale, pp.245-266, 2022
Congress and Symposium Activities
18 October 2018 - 23 October 2018
18 October 2018 - 23 October 2018