Eğitim Bilgileri
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorDoktora
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı, Türkiye
2005 - 2011
2005 - 2011Lisans
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
2005 - 2011
2005 - 2011Yüksek Lisans
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2014
2014Yüksek Lisans
İstanbul bölgesindeki restoran işletmelerinde yöneticilerin inovasyon anlayışı ve uygulama stratejileri
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Ünvanlar / Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2015 - 2021
2015 - 2021Öğretim Görevlisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
2018 - 2018
2018 - 2018eğitimci
kamek, eğitimci
2014 - 2016
2014 - 2016işletme sormlusu
Serbest Ticaret Bölgesi, anadolu catering , yönetim, işletme sormlusu
2014 - 2016
2014 - 2016İŞLETME SORUMLUSU
HAN YEMEKCİLİK, İŞLETME SORUMLUSU
2010 - 2014
2010 - 2014İŞLETME SORUMLUSU
ANADOLU CATERİNG , İŞLETME SORUMLUSU
2012 - 2013
2012 - 2013yüksek lisans öğrenci
Dimitrie Cantemir University, yüksek lisans öğrenci
2009 - 2009
2009 - 2009stajyer
Serbest Ticaret Bölgesi, özyol catering, mutfak, stajyer
2008 - 2009
2008 - 2009STAJYER
ÖZYOL CATERİNG, STAJYER
2008 - 2008
2008 - 2008stajyer
Serbest Ticaret Bölgesi, clup voyage, servis, stajyer
2007 - 2008
2007 - 2008STAJYER
CLUP VOYAGE OTEL, STAJYER
Makaleler
Tümü (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
2023
20231. THE FORGOTTEN TASTE OF ERZINCAN: ZARAFAT
ÖZDOKUR S.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , 2023 (Hakemli Dergi)
2022
20222. Erzincan yöre mutfağının vejetaryen mutfağı kapsamında incelenmesi
ÖZDOKUR S.
tourism and recreation
, cilt.4, sa.2, ss.72-80, 2022 (TRDizin)
2019
20193. İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı
ÖZDOKUR S.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , cilt.16, sa.1, ss.279-303, 2019 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. 3. REGİONAL TIAFTMEETİNG IN TURKEY
ÖZDOKUR S., ÖZDOKUR K. V.
ASSESSMENT OF THE EFFECT OF DIFFERENT COOKING TECHNIQUESON ARSENIC AND CADMIUM CONTENT OF RICE MEALS, Nevşehir, Türkiye, 18 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2023
20231. Gastronomy tourism in Japanese culinary culture
ÖZDOKUR S.
Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D, Editör, RA Academic Publishing, ss.48-67, 2023
2023
20232. PASTACILIK TARİHİ, FORMÜLLER VE ÖLÇÜMLER, ISI TRANSFERİ VE PROFESYONEL PİŞİRME BİLİMİ
ÖZDOKUR S., TAŞ M.
PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Zengin Burhanettin, Ulema Şevki, Taş Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-24, 2023
2022
20223. yiyecek içecek işletmeleri için çağdaş pazarlama yöntemleri
ÖZDOKUR S.
yiyecek içecek pazarlaması, prof.dr. burhanettin zengin, Dr. muhammed taş, Editör, paradigma akademi, Çanakkale, ss.245-266, 2022
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
18 Ekim 2018 - 23 Ekim 2018
18 Ekim 2018 - 23 Ekim 2018
