Öğr.Gör. SEYHAN ÖZDOKUR


Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Aşçılık Pr.


Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler


Yayınlardaki İsimler: seyhan doğruyol

Eğitim Bilgileri

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Doktora

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı, Türkiye

2005 - 2011

2005 - 2011

Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

2005 - 2011

2005 - 2011

Yüksek Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Yüksek Lisans

İstanbul bölgesindeki restoran işletmelerinde yöneticilerin inovasyon anlayışı ve uygulama stratejileri

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

2015 - 2021

2015 - 2021

Öğretim Görevlisi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2018 - 2018

2018 - 2018

eğitimci

kamek

2014 - 2016

2014 - 2016

işletme sormlusu

Serbest Ticaret Bölgesi, anadolu catering , yönetim

2014 - 2016

2014 - 2016

İŞLETME SORUMLUSU

HAN YEMEKCİLİK

2010 - 2014

2010 - 2014

İŞLETME SORUMLUSU

ANADOLU CATERİNG

2012 - 2013

2012 - 2013

yüksek lisans öğrenci

Dimitrie Cantemir University

2009 - 2009

2009 - 2009

stajyer

Serbest Ticaret Bölgesi, özyol catering, mutfak

2008 - 2009

2008 - 2009

STAJYER

ÖZYOL CATERİNG

2008 - 2008

2008 - 2008

stajyer

Serbest Ticaret Bölgesi, clup voyage, servis

2007 - 2008

2007 - 2008

STAJYER

CLUP VOYAGE OTEL

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

dünya mutfağı

Ön Lisans

Ön Lisans

ileri pastacılık

Ön Lisans

Ön Lisans

pastane ürünleri

Ön Lisans

Ön Lisans

dünya mutfağı

Ön Lisans

Ön Lisans

mutfak hizmetleri yönetimi

Ön Lisans

Ön Lisans

beslenme ilkeleri

Ön Lisans

Ön Lisans

pişirme yöntemleri

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

3. REGİONAL TIAFTMEETİNG IN TURKEY

ÖZDOKUR S., ÖZDOKUR K. V.

ASSESSMENT OF THE EFFECT OF DIFFERENT COOKING TECHNIQUESON ARSENIC AND CADMIUM CONTENT OF RICE MEALS, Nevşehir, Türkiye, 18 Ekim 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

2023

2023

Gastronomy tourism in Japanese culinary culture

ÖZDOKUR S.

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D, Editör, RA Academic Publishing, ss.48-67, 2023

2023

2023

PASTACILIK TARİHİ, FORMÜLLER VE ÖLÇÜMLER, ISI TRANSFERİ VE PROFESYONEL PİŞİRME BİLİMİ

ÖZDOKUR S., TAŞ M.

PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Zengin Burhanettin, Ulema Şevki, Taş Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.1-24, 2023

2022

2022

yiyecek içecek işletmeleri için çağdaş pazarlama yöntemleri

ÖZDOKUR S.

yiyecek içecek pazarlaması, prof.dr. burhanettin zengin, Dr. muhammed taş, Editör, paradigma akademi, Çanakkale, ss.245-266, 2022


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

18 Ekim 2018 - 23 Ekim 2018

18 Ekim 2018 - 23 Ekim 2018

3. Bölgesel Uluslararası Adli Toksikoloji (TIAFT) kongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye