Lect. SEYHAN ÖZDOKUR


Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Aşçılık Pr.


WoS Research Areas: Social Sciences (Soc)


Avesis Research Areas: Social Sciences and Humanities


Names in Publications: seyhan doğruyol

Education Information

2022 - Continues

2022 - Continues

Doctorate

Nevsehir Haci Bektas Veli University, Department Of Caterıng Management, Turkey

2005 - 2011

2005 - 2011

Undergraduate

Aydin Adnan Menderes University, School Of Tourısm And Hotel Management, Turkey

2005 - 2011

2005 - 2011

Postgraduate

Aydin Adnan Menderes University, Faculty Of Tourısm, Turkey

Dissertations

2014

2014

Postgraduate

İstanbul bölgesindeki restoran işletmelerinde yöneticilerin inovasyon anlayışı ve uygulama stratejileri

Research Areas

Social Sciences and Humanities

Academic Titles / Tasks

2021 - Continues

2021 - Continues

Lecturer

Erzincan Binali Yildirim University, Turizm Ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

2015 - 2021

2015 - 2021

Lecturer

Kahramanmaras Sutcu Imam University, Socıal Scıences Vocatıonal School, Department Of Hotel, Restaurant And Caterıng

Non Academic Experience

2018 - 2018

2018 - 2018

eğitimci

kamek

2014 - 2016

2014 - 2016

işletme sormlusu

Free Trade Zone, anadolu catering , yönetim

2014 - 2016

2014 - 2016

İŞLETME SORUMLUSU

HAN YEMEKCİLİK

2010 - 2014

2010 - 2014

İŞLETME SORUMLUSU

ANADOLU CATERİNG

2012 - 2013

2012 - 2013

yüksek lisans öğrenci

Dimitrie Cantemir University

2009 - 2009

2009 - 2009

stajyer

Free Trade Zone, özyol catering, mutfak

2008 - 2009

2008 - 2009

STAJYER

ÖZYOL CATERİNG

2008 - 2008

2008 - 2008

stajyer

Free Trade Zone, clup voyage, servis

2007 - 2008

2007 - 2008

STAJYER

CLUP VOYAGE OTEL

Courses

Associate Degree

Associate Degree

dünya mutfağı

Associate Degree

Associate Degree

ileri pastacılık

Associate Degree

Associate Degree

pastane ürünleri

Associate Degree

Associate Degree

dünya mutfağı

Associate Degree

Associate Degree

mutfak hizmetleri yönetimi

Associate Degree

Associate Degree

beslenme ilkeleri

Associate Degree

Associate Degree

pişirme yöntemleri

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2018

2018

3. REGİONAL TIAFTMEETİNG IN TURKEY

ÖZDOKUR S., ÖZDOKUR K. V.

ASSESSMENT OF THE EFFECT OF DIFFERENT COOKING TECHNIQUESON ARSENIC AND CADMIUM CONTENT OF RICE MEALS, Nevşehir, Turkey, 18 October 2018

Books & Book Chapters

2023

2023

Gastronomy tourism in Japanese culinary culture

ÖZDOKUR S.

in: Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D, Editor, RA Academic Publishing, pp.48-67, 2023

2023

2023

PASTACILIK TARİHİ, FORMÜLLER VE ÖLÇÜMLER, ISI TRANSFERİ VE PROFESYONEL PİŞİRME BİLİMİ

ÖZDOKUR S., TAŞ M.

in: PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Zengin Burhanettin, Ulema Şevki, Taş Muhammed, Editor, Paradigma Akademi, Çanakkale, pp.1-24, 2023

2022

2022

yiyecek içecek işletmeleri için çağdaş pazarlama yöntemleri

ÖZDOKUR S.

in: yiyecek içecek pazarlaması, prof.dr. burhanettin zengin, Dr. muhammed taş, Editor, paradigma akademi, Çanakkale, pp.245-266, 2022


Congress and Symposium Activities

18 October 2018 - 23 October 2018

18 October 2018 - 23 October 2018

3. Bölgesel Uluslararası Adli Toksikoloji (TIAFT) kongresiSustainable Development

Attendee

Nevşehir-Turkey