Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 1

1. Gastronomy tourism potential of Kemaliye destination

IV. International Sustainable Tourism Congress Aksaray/Türkiye, Aksaray, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2024, ss.183, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar)

Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları, Zengin Burhanettin; Ulema Şevki; Taş Muhammed, Editör, Paradigma Yayınları, Çanakkale, ss.161-178, 2023

2. Yiyecek ve İçecek işletmelerinin Pazarlamasında Menü

Yiyecek ve İçecek işletmelerinde Pazarlama, Zengin Burhanettin,Taş Muhammed, Editör, Paradigma Yayınları, Erzincan, ss.49-72, 2022
Metrikler

Yayın

3