Kantaron Uçucu Yağı ile Kabak Çekirdeği Ununun Farklı Konsantrasyonları Kullanılarak Üretilen Vegan Amaranth Sütlerinin Fiziko-Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi


Creative Commons License

Şenyurt E., Yangılar F.

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online), cilt.38, sa.2, ss.357-372, 2024 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 38 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2024
  • Dergi Adı: Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
  • Derginin Tarandığı İndeksler: CAB Abstracts, Sobiad Atıf Dizini
  • Sayfa Sayıları: ss.357-372
  • Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli: Evet