Optimization of nutritional profle and quality attributes in maple syrup‑enriched yogurts via Chlorella vulgaris supplementation


Creative Commons License

Erdaş Z. T., Yangılar F.

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, cilt.0, sa.1, ss.1-2, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 0 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1007/s11694-024-03067-8
  • Dergi Adı: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-2
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli: Evet