Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması


Elmastaş M., Telci İ., Akşit H., Erenler R.

Turkish Journal of Biochemistry, cilt.40, sa.6, ss.456-462, 2015 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 40 Sayı: 6
  • Basım Tarihi: 2015
  • Doi Numarası: 10.1515/tjb-2015-0034
  • Dergi Adı: Turkish Journal of Biochemistry
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.456-462
  • Anahtar Kelimeler: Total phenolic compounds, FRAP, TEAC, antioxidant activity, Mentha piperita, Mentha spicata, Mentha villoso nervata, MENTHA-SPICATA, IN-VITRO, ANTIMICROBIAL ACTIVITIES, MEDICINAL-PLANTS, EXTRACT, L., LAMIACEAE, QUALITY, FRUIT
  • Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli: Hayır