Determination of antioxidant activities of various extracts and essential oil compositions of Thymus praecox subsp. skorpilii var. skorpilii


Ozen T., Demirtas I., Aksit H.

Food Chemistry, cilt.124, sa.1, ss.58-64, 2011 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 124 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2011
  • Doi Numarası: 10.1016/j.foodchem.2010.05.103
  • Dergi Adı: Food Chemistry
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.58-64
  • Anahtar Kelimeler: Thymus praecox subsp skorpilii var. skorpilii, Essential oils, Antioxidant activity, RADICAL SCAVENGING ACTIVITY, OXIDATIVE STRESS, PLANTS, FLAVONOIDS, CAPACITY
  • Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli: Hayır