Atıf İçin Kopyala
Ozen T., Demirtas I., Aksit H.
Food Chemistry, cilt.124, sa.1, ss.58-64, 2011 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
124
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2011
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodchem.2010.05.103
-
Dergi Adı:
Food Chemistry
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.58-64
-
Anahtar Kelimeler:
Thymus praecox subsp skorpilii var. skorpilii, Essential oils, Antioxidant activity, RADICAL SCAVENGING ACTIVITY, OXIDATIVE STRESS, PLANTS, FLAVONOIDS, CAPACITY
-
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli:
Hayır