Atıf İçin Kopyala
Karaman S., Ozturk B., Aksit H., Erdogdu T.
Food Science and Technology International, cilt.19, sa.6, ss.567-576, 2013 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
19
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
2013
-
Doi Numarası:
10.1177/1082013212457668
-
Dergi Adı:
Food Science and Technology International
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.567-576
-
Anahtar Kelimeler:
Cold storage, fruit colour, firmness, plum, antioxidant, ANTIOXIDANT ACTIVITY, ETHYLENE BIOSYNTHESIS, PHENOLIC COMPOSITION, CHILLING INJURY, DROP, LIFE, AVG, MATURATION, CULTIVARS, CAPACITY
-
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli:
Hayır