Comparison of seed oil composition of nigella sativa L. and N. damascena L. during seed maturation stages


Telci I., Sahin-Yaglioglu A., Eser F., Aksit H., Demirtas I., Tekin S.

JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, cilt.91, sa.10, ss.1723-1729, 2014 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 91 Sayı: 10
  • Basım Tarihi: 2014
  • Doi Numarası: 10.1007/s11746-014-2513-3
  • Dergi Adı: JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.1723-1729
  • Anahtar Kelimeler: Black cumin, Fatty acid, Maturation stages, FATTY-ACID-COMPOSITION, BLACK CUMIN, CHEMICAL-COMPOSITION, THYMOQUINONE
  • Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli: Hayır