Öğr.Gör.Dr. TAMER CÖMERT


Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı


Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, İşletme, Pazarlama, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi

Metrikler

Yayın

9

Proje

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2021

2011 - 2021

Doktora

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme/Turizm İşletmeciliği, Türkiye

1999 - 2001

1999 - 2001

Yüksek Lisans

Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme/Turizm İşletmeciliği, Türkiye

1996 - 1999

1996 - 1999

Lisans

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Türkiye

1993 - 1995

1993 - 1995

Ön Lisans

Hacettepe Üniversitesi, Ankara Meslek Yüksekokulu, Türkiye

Yaptığı Tezler

2021

2021

Doktora

Destinasyon Yönetiminde Sosyal Medya Kullanımı: Kemaliye (Eğin) Örneği Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği

2002

2002

Yüksek Lisans

Türkiye'de Sürdürülebilir Turizm İçin Makro Plan Önerisi Sürdürülebilir Kalkınma

Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

İşletme

Pazarlama

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi

Akademik Unvanlar / Görevler

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2003 - 2011

2003 - 2011

Araştırma Görevlisi

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Meslek Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik

1999 - 2003

1999 - 2003

Araştırma Görevlisi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik

Yönetimsel Görevler

2011 - 2021

2011 - 2021

Yüksekokul Müdür Yardımcısı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

2013 - 2017

2013 - 2017

MYO Müdür Yardımcısı

Erzincan Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksek Okulu

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

İletişim

Lisans

Lisans

Yemek Mitolojisi

Lisans

Lisans

Restoran İşletmeciliği

Lisans

Lisans

Gıda Bilimi ve Teknolojisi

Lisans

Lisans

Bilgi Teknolojileri

Lisans

Lisans

Turizm Coğrafyası

Lisans

Lisans

Mesleki Yabancı İngilizce 3

Lisans

Lisans

Turizmde Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Lisans

Lisans

Mitoloji

Lisans

Lisans

Turizm İşletmelerinde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

Lisans

Lisans

T. Politikası ve Planlaması

Lisans

Lisans

Tur Planlaması ve Yönetimi

Lisans

Lisans

Bilgi Teknolojileri 2

Lisans

Lisans

Dünya Turizm Coğrafyası

Lisans

Lisans

Turizm İşletmeciliğinde Girişimcilik

Lisans

Lisans

İletişim Teknikleri

Lisans

Lisans

Turizm Coğrafyası

Lisans

Lisans

Tur. İnsan Kaynak. Yön.

Ön Lisans

Ön Lisans

GİRİŞİMCİLİK

Lisans

Lisans

Bilgi Teknolojileri 1

Lisans

Lisans

Turizm Pazarlaması

Lisans

Lisans

Turizmde Ulaştırma

Lisans

Lisans

Doğal Afetler ve Korunma Yöntemleri

Lisans

Lisans

Seyehat Acenteciliği ve Tur Operatörlüğü Yön.

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek İçecek Servisi-2

Lisans

Lisans

Kültürlerarası İletişim

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik

Lisans

Lisans

Tur Planlaması ve Yönetimi

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek İçecek Servisi-1

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik-1

Lisans

Lisans

Genel Turizm

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik-2

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik-2

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik-1

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik-1

Ön Lisans

Ön Lisans

Çevre Koruma

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik-1

Ön Lisans

Ön Lisans

Barda Servis

Ön Lisans

Ön Lisans

Oda Servisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Kalite Yönetim Sistemleri

Ön Lisans

Ön Lisans

GENEL VE TEKNİK İLETİŞİM

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2020

2020

Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi

Cömert T., İmre N.

Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Edirne, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2020, cilt.1, ss.159-176

2020

2020

Türkiye Turizm Stratejisi 2023 Eylem Planı Kapsamında Karadeniz Bölgesi Yayla Turizminin Değerlendirilmesi

Cömert T., İmre N.

Karadeniz Zirvesi 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ordu, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2020, cilt.1, sa.1, ss.576-592

0

0

Makro Düzeyde Turizm Planlaması ve Sürdürülebilir Turizm

CÖMERT T., Batman O.

I. Ulusal Turizm İşletmeciliği Kongresi, Ankara, Türkiye, cilt.1, ss.40 Sürdürülebilir Kalkınma

0

0

Aile İşletmelerinde Kadın İstihdamı: Marmaris Uygulaması

CÖMERT T., Güzel B.

II. Aile İşletmeleri Kongresi, İstanbul, Türkiye, cilt.1, ss.300 Sürdürülebilir Kalkınma

2007

2007

Küreselleşme Kapsamında Dünyada ve Türkiye'deki Terör Olaylarının Turizm Üzerindeki Etkileri

Cömert T., Güzel B.

Çeşme Ulusal Turizm Sempozyumu , İzmir, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2007, cilt.1, sa.1, ss.651-660 Sürdürülebilir Kalkınma

2007

2007

Değişim Mühendisliğinin ve Yeniden Yapılandırmanın Otel İşletmelerini Değişime Zorlayan Faktörler Doğrultusunda Değerlendirilmesi

Cömert T., Şahin N.

I. Ulusal Türkiye Turizmi Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2007, cilt.1, sa.203, ss.317-332

2007

2007

Konaklama İşletmelerinde Kriz Yönetimi

Cömert T., Güzel B.

I. ULUSAL TÜRKİYE TURİZMİ KONGRESİ, Sakarya, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2007, cilt.1, sa.203, ss.299-315

Desteklenen Projeler

Bilimsel Danışmanlıklar

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

KEMALİYELİ KADINLAR DERNEĞİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2017 - 2017

2017 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

PALULU KADINLAR DERNEĞİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2017 - 2017

2017 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

KEMALİYELİ KADINLAR DERNEĞİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2014 - 2015

2014 - 2015

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

KEMALİYELİ KADINLAR DERNEĞİ

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

Ödüller

Şubat 2010

Şubat 2010

Kalite Derneği (Kalder)

Kalite Derneği (Kalder)



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Kasım 2007 - 01 Kasım 2007

01 Kasım 2007 - 01 Kasım 2007

Çeşme Ulusal Turizm Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye