Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Fermente Et Ürünlerinde Kullanılan Start...
Fermente Et Ürünlerinde Kullanılan Starter Kültürlerin Biyoaktif Peptit Üretimindeki Rolü
ARSLAN B.
,
SOYER A.
13. Gıda Kongresi, Online, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
Online
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adresli:
Evet