Res. Asst. HİLAL BETÜL ALTINTAŞ
Home page
Education
Research Areas
Academic and Administrative Experience
Publications & Works
Project & Patent & Design
Scientific & Professional Activities
Achievements & Reputation
Announcements & Documents
Contact
Download CV
Türkçe
English
Erzincan Binali Yildirim University
Research Information System
Türkçe
Research Information System
Türkçe
Publications & Works
Publication Network
Articles Published in Other Journals
Obezitenin Genetiği
GENÇER F.
,
ÇELİK E.
,
ALTINTAŞ H. B.
e-Sağlık
, vol.3, no.12, pp.56-65, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
KAHVERENGİ YAĞ DOKUSUNUN ENERJİ HARCAMASI ÜZERİNE ETKİSİ NEDİR?
DENİZ GÜNEŞ B.
,
TEK N.
,
AKBULUT G.
,
ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26 - 28 October 2018, (Full Text)
Evaluation of the nutritional status of studens who are attending in nutrition- friendly school (NFS) and non nutrition friendly school
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 November 2017, (Summary Text)
Apelin and nutrient intake relation
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 November 2017, (Summary Text)
RECOMMENDATIONS ON THE BEHAVIOR EATING OF THE ISLAMIC PROPHET HZ. MUHAMMED (S.A.V)
ALTINTAŞ H. B.
,
DENİZ B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 November 2017, (Summary Text)
IMPORTANCE OF EGGS IN HUMAN NUTRITION
DENİZ B.
,
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 November 2017, (Summary Text)
ASSESSMENT OF THE “HALAL FOOD” AWARENESS OF YOUNG ADULT INDIVIDUALS
ALTINTAŞ H. B.
,
DENİZ B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 November 2017, (Summary Text)
THE PRINCIPLES OF NUTRITION IN THE VERSE OF THE QURAN-I KERİM VIEW AND SCIENTIFIC LITERATURE
ALTINTAŞ H. B.
,
DENİZ B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 November 2017, (Summary Text)
Sağlık Yüksekokulu Öğrencilerinin Yeme Tutumlarının Değerlendirilmesi
KARAHAN YILMAZ S.
,
ESKİCİ G.
,
ALTINTAŞ H. B.
,
YALÇIN E.
Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 5 - 07 October 2017, pp.73, (Summary Text)
TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA OKUL BESLENME PROGRAMLARI
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
ı. uluslararsı sağlık bilimleri kongresi, 29 June - 01 July 2017, (Summary Text)
ÇOCUKLARDA YEME DAVRANIŞININ GELİŞTİRİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
ı.uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 June - 01 July 2017, (Summary Text)
Chamomile tea potentıal effects on health
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
,
AKBULUT G.
,
YÖRÜSÜN T. Ö.
,
ATABİLEN B.
Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 May 2017, (Summary Text)
As a protective and therapeutic agent againts alzhemier’xxs: curcumin
ATABİLEN B.
,
AKBULUT G.
,
TEK N.
,
ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 May 2017, (Summary Text)
Pseudo-cereals: buckwheat and quınoa
ALTINTAŞ H. B.
,
SERİN Y.
,
AKBULUT G.
,
TEK N.
TABCON, 10 - 12 May 2017, (Summary Text)
Sağlık Yüksekokulu Öğrencilerinde Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarının Değerlendirilmesi
ESKİCİ G.
,
KARAHAN YILMAZ S.
,
YALÇIN E.
,
ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Erzincan Sempozyumu, 28 September - 01 October 2016, (Summary Text)
Metrics
More metrics
Publication
15