Arş. Gör. HİLAL BETÜL ALTINTAŞ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Obezitenin Genetiği
GENÇER F.
,
ÇELİK E.
,
ALTINTAŞ H. B.
e-Sağlık
, cilt.3, sa.12, ss.56-65, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
KAHVERENGİ YAĞ DOKUSUNUN ENERJİ HARCAMASI ÜZERİNE ETKİSİ NEDİR?
DENİZ GÜNEŞ B.
,
TEK N.
,
AKBULUT G.
,
ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26 - 28 Ekim 2018
Evaluation of the nutritional status of studens who are attending in nutrition- friendly school (NFS) and non nutrition friendly school
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 Kasım 2017
Apelin and nutrient intake relation
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 Kasım 2017
RECOMMENDATIONS ON THE BEHAVIOR EATING OF THE ISLAMIC PROPHET HZ. MUHAMMED (S.A.V)
ALTINTAŞ H. B.
,
DENİZ B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017
IMPORTANCE OF EGGS IN HUMAN NUTRITION
DENİZ B.
,
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017
ASSESSMENT OF THE “HALAL FOOD” AWARENESS OF YOUNG ADULT INDIVIDUALS
ALTINTAŞ H. B.
,
DENİZ B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017
THE PRINCIPLES OF NUTRITION IN THE VERSE OF THE QURAN-I KERİM VIEW AND SCIENTIFIC LITERATURE
ALTINTAŞ H. B.
,
DENİZ B.
,
TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017
Sağlık Yüksekokulu Öğrencilerinin Yeme Tutumlarının Değerlendirilmesi
KARAHAN YILMAZ S.
,
ESKİCİ G.
,
ALTINTAŞ H. B.
,
YALÇIN E.
Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 5 - 07 Ekim 2017, ss.73
TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA OKUL BESLENME PROGRAMLARI
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
ı. uluslararsı sağlık bilimleri kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
ÇOCUKLARDA YEME DAVRANIŞININ GELİŞTİRİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
ı.uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
Chamomile tea potentıal effects on health
ALTINTAŞ H. B.
,
TEK N.
,
AKBULUT G.
,
YÖRÜSÜN T. Ö.
,
ATABİLEN B.
Uluslarası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017
As a protective and therapeutic agent againts alzhemier’xxs: curcumin
ATABİLEN B.
,
AKBULUT G.
,
TEK N.
,
ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017
Pseudo-cereals: buckwheat and quınoa
ALTINTAŞ H. B.
,
SERİN Y.
,
AKBULUT G.
,
TEK N.
TABCON, 10 - 12 Mayıs 2017
Sağlık Yüksekokulu Öğrencilerinde Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarının Değerlendirilmesi
ESKİCİ G.
,
KARAHAN YILMAZ S.
,
YALÇIN E.
,
ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Erzincan Sempozyumu, 28 Eylül - 01 Ekim 2016
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
15