Y. PEKERŞEN Et Al. , "Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği," Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , vol.7, no.1, pp.37-53, 2023
PEKERŞEN, Y. Et Al. 2023. Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği. Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , vol.7, no.1 , 37-53.
PEKERŞEN, Y., ALAGÖZ, G., & TAKKACIGİL, M., (2023). Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği. Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , vol.7, no.1, 37-53.
PEKERŞEN, YELİZ, GÜRKAN ALAGÖZ, And MURAT TAKKACIGİL. "Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği," Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , vol.7, no.1, 37-53, 2023
PEKERŞEN, YELİZ Et Al. "Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği." Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , vol.7, no.1, pp.37-53, 2023
PEKERŞEN, Y. ALAGÖZ, G. And TAKKACIGİL, M. (2023) . "Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği." Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi , vol.7, no.1, pp.37-53.
@article{article, author={YELİZ PEKERŞEN Et Al. }, title={Restoran Çalışanlarının Becerilerine Yönelik Müşteri Algıları: Antalya Örneği}, journal={Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi}, year=2023, pages={37-53} }