F. AYDIN And K. ÇEBİ, "Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.279-280, 2009
AYDIN, F. And ÇEBİ, K. 2009. Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 279-280.
AYDIN, F., & ÇEBİ, K., (2009). Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.279-280). Van, Turkey
AYDIN, Ferid, And KADİR ÇEBİ. "Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
AYDIN, Ferid And ÇEBİ, KADİR. "Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.279-280, 2009
AYDIN, F. And ÇEBİ, K. (2009) . "Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.279-280.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ferid AYDIN And author={KADİR ÇEBİ}, title={Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={279-280} }